Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je Madrid naucio lekciju iz uzvrata s Dormundom. Tj ne moze se braniti i odbraniti svih 90 minuta. Pogotovo ne protiv Bayerna. Ja se nadam otvorenoj igri, svih 90 minuta. Nadam se da ce oba tima napadati, bez obzira na rezultat. Nadam se igri bez simuliranja, zadrzavanja, beskrajnih dodavanja, I nada sve igri s mnogo golova. Pa da svi uzivamo. Šanse su 50:50
beskrajna dodavanja ćeš gledati sigurno samo što ćeš gledati puno ofanzivniji Bayern. Dodavanja i držanje lopte moraš imati kad igraš protiv kontraški jake ekipe kao što je Real, ne smiješ im pustiti loptu i igru ;)
Moze Bayern, al u ovog Pepa sumjnam.
*sumnjam
Može li Bayern Minhen savladati Real Madrid i ući u treće finale za redom? BEZBELI DA MOŽE !!! MIA SAN MIA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mia san mia gdje 17i bajernov princip kaze: "Mi smo q od ovce" I ne igubili onda, al bar su posjedu hebali Naninu nanu:)
pep za sve ovo si ti kriv..ti i ona budala koja te dovela u klub
Moze, i nabit ce ih s 2 razlike, poklon kvota PM2 5,49,
MANDZUKIC VS. MODRIC
Pa gdje ćeš kralju na Real Madrid? :)
...Od klađenja živimo i kladimo se dugi niz godina uspješno - klađenje je naš život! No međutim, prije par mjeseci otkrili smo novi, diverzijalni način klađenja koji nas je u potpunosti preporodio i donio nam puno više uspjeha i zarade! Ova strategija nam je omogućila da na klađenje gledamo s potpuno različitog stajališta i na potpuno drugačiji način. Sve je ukratko objašnjeno na našem blogu, dođite, provjerite i javite nam se na mail. Sve ćemo Vam detaljno objasniti o našoj produktivnoj strategiji i uputiti Vas u naš proces rada! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
bajern ga može samo pofanflat. !el madrid del cielo!
Koliko je puta dosad to pofanflat real uradio Bayernu, pa mogu im jednom bavarci i vratit
buahaha smrdljiva papanko pofanflaj ga ramosu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Može, pod uvjetom da Pep primijeni Juppov uspješan recept.
Mandzo vs Modric
NAPORNI STE OBOJICA IDITE U HRVATSKU KAD JE TOLIKO VOLITE SAMO NEMOJTE CMIZDRITI KAD U GREBZA ČUJETE KAKO SU DOŠLI "PRLJAVI HERCEGOVCI"
Dzeko vs. Pjanic ............. a nije to!
moze bajern ako roben prestane carinit loptu.
kako je divno citati ove komentare kako je bayern dosadan,slab bla bla a pogledali 2-3 utakmice ove sezone... Istina je da bayern u manchesteru nije izgledao najbolje zato sto su se ovi branili sa svim sredstvima i uopste nisu zeljeli loptu u nogama sto je realno i bill za ocekivati od limitirane ekipe kao united i protiv bunkera se i nije moglo drugacije igrati ali mene je real iznenadio povucenom taktikom u prvom poluvremenu, ekipa koja je u stanju drzati loptu u nogama je totalno prepustila inicijativu bayernu i vrebala iz kontra napada a svemu tome treba dodati da je u zadnje 3-4 sedmice bayern u padu i to se osjeti na igri, igraci se ne krecu dovoljno da razbiju onako defanzivan real ali svi koji su gledali bayern tokom cijele sezone znaju kako ovaj guardiolin sistem moze biti itekako efikasan ako igraci daju svoj maximum sto su pokazali u 2.pol protiv werdera sto je bilo prvo dobro poluvrijeme jos od kraja marta i osvajanja bundeslige protiv herte bsc, dakle ako se ekipa probudila iz ove mini krize real nece imati sta traziti veceras u minhenu...moja prognoza 2:0
Veceras Bayern ispada tako da Höness moze komotno u cuzu.
Pa nije Njemacka drzava kao nasa pa ako ti npr. klub ili stranka ima dobar rezultat onda ne ides u cuzu, kao sto je kod nas slucaj Fahrudinom Radoncicem ili Draganom Covicem i da ih ne nabrajam. Bayern da pobijedi veceras 10:0 Honessu je u cuzu.
Nije to u pitanju. On ce u tvorza svakako. Zar nisi primjetio da Höness jos nije u zatvoru. Ceka da Bayern odigra do kraja sezonu.
Satraće ih Bavarci...evo milja ko bi da se kladi..
evo ja
Hoce, bas ko i Borussiu prije 10-ak dana :)
ODGOVOR NA NASLOV : MOZE !!
Kakav Bayern, kakav Real. Klubovi u koje se dolazi samo zbog novca. Nisu to klubovi kao Sarajevo ili Olimpic gdje igrači dolaze da igraju srcem i da ginu na terenu. Forza Sarajevo ljubavi moja!
u sarajevo i olimpic dolaze igraci zato sto su antitalenti pa ne mogu nigdje drugo kakvo srce