Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda nek dovedu Ćiru da se malo i kraljici uvlači u dupe
imamo novog šarana
a xebem i tebe i tu kerusu,dosadio si i Bogu i narodu sa tim,bar smisli neku novu pjesmu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čuj to Moyesu se sprema otkaz u Unitedu, klub ostao bez Lige prvaka pa MU je ostao bez CL ima dobrih 3 mjeseca vidjelo se da klub nemože izboriti plasman u najelitnije klubsko takmičenje! MU treba remont pod HITNO treba se zahvaliti nekolicini igrača i onda odriješit kesu i počet kupovati kvalitetne igrače! A ne to da igra jedan Ryan Giggs (uz svo dužno poštovanje prema igračkoj legendi) ali brate 41 godina pa najbolje se vidjelo protiv Bayerna koliko je taj igrač istrošen jednostavo on više nemože da potrči! Moyes nije toliko loš trener uopšte MU će pogaziti sve u šta se kleo Alex Ferguson ako otpusti Moyesa nakon samo jedne sezone! Imao je Ferguson svojih blamaža (opet uz svo dužno poštovanje) u dva navrata čak nije uspio ni grupnu fazu CL da prođe pa mu niko ništa nije rekao i još mnogo kriza rezultata je imao MU za vrijeme Fergia ali mu je United uvijek pružao podršku to treba da pruži i Davidu Moyesu!
...gdje god su vlasnici englezi, nijemci, amerikanci i to jos u vidu dionica i slicno... svaka marka se gleda kako se trosi :-) a gdje su vlasnici raznorazni je.bivjetri arapi šeici i rusi ...troše bogatstvo isto onako kako do njeg dolaze...lahko i bahato! bez cilja! zato ce zapad uvijek guzi.ti istok...a sjever jug...dok god je takva razlika u mentalnim sklopovima ljudi!
Davno su ga trebali otkaciti..
Odmah ga odpustiti ispascete u championship
Tako i treba ovaj treba da ide, da je Ferguson ostao drugacija prica bi bila. Svi koji pisu treba neki remont nesto to su bezvezne price, pa Ferguson je sa istim igracima prosle sezone odlicne stvari napravio. Da je onaj Klop iz Borusije sasvim sigurno bi United sad bio konkurent Liverpoolu i Chelsea-ju.
u januaru su oni izgubili ligu prvaka,nisu se pojačali ne ulažu pa nije bh liga i kod nas nedo bog jos 6 kola da ima sarajevo bi satralo sve
Sta ce im Giggs pored, Papeta takticara
Čovjek koji je man utd zavio u crno, aferim ! :D
Pape je sljedeci.
Znaci Avdija i Tin idu u united :D
Daj sad Van Gaala da se opet vrate gdje im je i mjesto...
Zelim im jos 100 godina propadanja i prokletstva
djaba vam sve vraticemo se mi :)
i ja mislim
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ginger goblin