Nogomet
0

Moyes: Van Persie može biti još i bolji

Totalsport
David Moyes (Foto: AFP)
David Moyes (Foto: AFP)
Novi menadžer Manchester Uniteda David Moyes impresioniran je holandskim napadačem Robinom van Persiejem za kojeg smatra da može igrati još i bolje.

Prošle je sezone, svoje debitantske u dresu Manchester Uniteda po transferu iz Arsenala, Van Persie postigao 26 golova i osvojio naslov najboljeg strijelca engleskog nogometnog prvenstva, a ove je sezone već u 1. kolu postigao dva gola Swanseaju u visokoj gostujućoj 4-1 pobjedi.

"Nadam se da može biti još i bolji. Njegovi su golovi Swanseaju bili vrhunski, golovi vrhunskog strijelca i mogli ste vidjeti razliku koju donosi", rekao je Moyes.

"Stalno govorimo o njegovim golovima, ali kod Swanseaja je bio impresivan i u ostalim segmentima. Kako je mogao zadržati loptu i uključiti ostale, to je bilo impresivno", rekao je Moyes.

Dodao je Moyes i kako će Van Persieja prema naprije tjerati glad za trofejima.

"Upitao sam igrače neki dan koliko su naslova (premierligaških) osvojili? Giggs ih je osvojio 13, nekolicina ih je osvojila 5 ili 6, a Robin je rekao da je osvojio jedan. Zato je za Robina izazov osvajati nove trofeje, mislim da ga to tjera. Zaista želi uspjeti i zaista sam impresioniran njegovim radom na treninzima i naporima koje ulaže da se poboljša", rekao je trener Uniteda.