Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje je u koga ne bi sumnjali nakon Alexa...veliki zalogaj Davide :)
Mora li me nesto povezivati sa Engleskom i Manchesterom?! Za taj klub navija lupam sto miliona ljudi iz citavog svijeta, pa sam dakle i ja jedan od takvih. Isto tako drugi vole Real,Barsu, itd. Ako me pitas kako sam poceo navijati za njih, duga prica i vrlo duhovita, al eto da ne bude previse texta za tvoj ukus. Uglavnom, volim njihov borbeni karakter, nema povlacenja, nema predaje, do zadnje minute, sekunde, volim fudbalere koji se bore ko lavovi, koji ne setaju po terenu, a eto takav je Man.Utd. Bio sam cak i dva puta na njihovim tekmama, i oba puta su izgubili, pa sam se salio s rajom da me je Sir Alex zamolio da vise ne dolazim jer sam peh:)
Jos jednu stvar da prokomentarisem iz texta, a to je prica o teskom rasporedu. pratim Premiership vec nekih 15 godina, i toliko sam se naslusao prica, raznoraznih trenera, iz raznoraznih klubova, koji komentarisu svoj tezak raspored, ne radi to samo Moyes, to je radio i Sir Alex, i Mourinjo, i Benitez, itd. To po meni nista posebno ne znaci, jer kao da u sezoni mozes izbjeci bilo koji tim?! Al valjda i treneri nesto moraju pricati, jer im postavljaju milijardu pitanja, a ovima je posao da odgovaraju, to je zadatak modernih menadjera, pa naravno da odvale i pokoju glupost povremeno, nisu to ipak nikakvi doktori nauka, vec fudbalski treneri. Sva prica pada u vodu onog momenta kad neko uzme trofej, njemu treba cestitati, i ici dalje. Titule se broje, i mene samo to zanima, i mogu samo reci hvala bogu pa navijam za jedan takav tim, koji izgubi mozda 6-7 puta godisnje, od 70 tekmi, a i to mi je previse sekiracije, ne daj mi boze da gledam ovu domacu ligu.
Kao zakleti navijac Man.Utd-a, uvijek pokusavam da budem realan i da shvatim da moj klub ne moze biti svake godine prvak, niti osvojiti svake godine sve trofeje. jer da je to tako lako, klub postoji od 1887 god, mi bi do sad imali bar 60-70 titula Engleske lige, naravno smijesno, imamo ih samo 20, a opet vise nego svi ostali, eto kako je tesko. I onda mi nisu jasni ljudi, poput ovog sto je napisao ovaj text, u kojem on pokazuje i svoje psihijatrijske sposobnosti, pa on vidi da je Mourinjo iznervirao Moyesa, isto kao da je Man.Utd neki Milwall, pa eto jadni kokuzi, pa ih Mourinjo nervira sa ponudama koje ne mogu odbiti. Naprotiv, budimo realni, Man.Utd-u ako bude potreban Rooney, oni ce ga zadrzat, ovi ako opale cifru nenormalnu, zasto da ne, eto vam ga, tako se to tu gleda, jer talenti se radjaju stalno, Manchester je uvijek nalazio dobre zamjene za svakog. Al ovaj psiholog, vidi se da je bio na praksi u Dr Nedo Zec. Ako moze nek pogleda u kasike i nek kaze ko ce biti prvak Engleske:)
Nije ti mrsko ovoliko pisati. Ti izgleda stvarno voliš Man. Utd. Samo me zanima šta te to povezuje sa tim klubom i državom pa si ne dao Bog đavo zauvijek.
Uf. Ovaj već traži alibi. Izgleda neće dugo trajati.
Eto sad... Urota... Nije prvenstvo ni pocelo... De ti malo sa sudijama procaskaj ko Ferguson... Da odmah obezbijedis njihovu naklonost do kraja sezone, kao sto je praksa MU-a...