Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smijeh
ljudi su se smijali i ronaldu kad je dosao u United, sta ce on, vidi ga suh, vidi ga vaki, vidi ga naki
Za komplexase,tj.navijace Chelsea,Loserpoola ,Arsenala.. Ja pratim United 15 godina,pratio sam razvoj i Ronalda,Rooneya itd ,Ronaldo je dosao u klub i sjedio je na klupi,nije znao igrat lijevom nogom,znao je dribla i to je bilo sve,sut je bio katastrofa,sto je sa vremenom doveo skoro do savrsenstva,sto se tice Januzaja,vjerovatno najveci talenat kojeg sam ja vidio u klubu,ima 18 godina,snazan je,igrac koji je najvise fauliran u ligi,igra sa obje noge,za razliku od Ronalda koristi mozak,ne samo fizikalije,nije krilo(gdje sad igra) vec je ofanzivni vezni,kasnije ce se on tu ustalit,gdje je puno bolji.. Sjajan dribler,mana mu je sto nije najbrzi ali sigurno moze dostici novo WC igraca !
Potpisujem, jedino ovo brzina, mislim da je ipak brz. On prosto leti oko lopte, podsjeca me na Harisa Skoru iz Zelje u neka dobra stara vremena, vrlo slican stil igre.
Dobro on ima dobar prvi korak ,tu napravi nesto ali nije brz,uporedi ga sa Nanijem ,Valencijom pa i Youngom,od sviju je sporiji sigurno .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mora on jos pojest pure i pure da bi bilo koga od svjetskih klasa prstigao dao dva gola i odma heroj ma dajjjjjjjjjjjjjjj
Jako dobar igrac, pa momku je istom 17 godina I igra za prvi tim Manchestera. Puno bolji od Ronalda u njegovim godinama, I nije dao dva gola nego 3 , ali on nije napadac nego vezni. Ima strasne poteze, a plus dedo mu je iz Bosne , pa Adnan bas I nije Albansko ime. bit ce svjetska klasa, odnosno vec je klasa.
3 *
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo ako nabaci 15-20 kila mišića, možda bude kao Ronaldo.
Ali ti nikad neces biti Sir Alex Orbitson...
Orbitson hahahah (Y)
Sir Alex Fergusen *** te usta..!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Igracina !
Za 5 godina ćemo imat' 4 Messija i 9 Ronalda. Što niko ne prognozira novog Avdiju?
http://vukajlija.com/zabava/posteri/654059 TO JE TO
World Class igrac ,moram ti crtat ! Nije znao igrat,ne da nije znao pucat lijevom,jedva je dodavo,s vremenom je naucio,i ako cemo o Unitedu protiv mene ti ni Google nece pomoc ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj,udaraju ga!Sto Avdiju niko ne udara?!
Moze u *urcu,prosjecan igrac.