Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljak brate Dobar je ko trener al je ko covjek nulla isto ko razmazena sponzorusa smao daj da ga ima svugdje:d
ovaj morinho isto Paris Hilton, pravi s.ra.nja da bi se pisalo i pricalo o njemu..
slazem se
Uvijek je Murinjo bio nekulturan!
idi sebe demantuj nekim tupim predmetom...
TO LEGENDO :D
VELIKI MURINJO.... OVO JE SAMO PRIPREMA ATMOSFERE PRED EL CLASICO ODVLACI PAZNJU NA SEBE A USPUT LOZI IGRACE...
sreco moja glupa,sto letis pred rudu,ako vec ne poznajes pravila.u sluzbenom zapisniku se zabiljezava da je trener dobio crveni karton iako mu nije pokazan...ajd ti brate leziii;-))
ma sta je tu nemoguce...kad jedan sudija dodijeli jednom igracu 3 zuta kartona a da ga ne iskljuci iz igre... moguce je i jedan crveni treneru...
Odmah da demantujem stvar: Nemoguce je dodijeliti crveni kartom bilo kojem treneru !!! Pokazati rukom DA ali crveni karton NE !!!