Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'\'veliki klubovi nikad se ne žale na povrede, sudije ili nesreću, a mi smo to činili previše ove sezone\" bravo! da se te vrijednosti hoce opet vratiti na teren i izvan njega. svi se nesto zale i placu umjesto glavu gore i ponos. pogotovo ove zvijezde igraci kad se npr valjaju po terenu i bune ccc uzas...
Mačak si, lave.
E svašta! I David Icke uključen u priču. Ha ha ha ha!!!! Još nam fale reptili. Ono Messi igra ko vanzemaljac...ali David Icke!?!? HaHaHaHaHaHa!!!
Hajde neka tebi nabiju rogove od po\'\' metra, pa digni glavu ponosno i hodaj s rogovima i još nabaci neki ponosni kezz.
ahahahahaha svi su te provalili cirkusantu jedan!
hajde svi a pogotovo vi koji mislite da je real ostecen recite ko je bolji ko se trudi da igra a ko da razbija i sta je real uopste pokusao da napravi prije i poslije iskljucenja ......... a samo cu reci jedno da je alves odapeo kako je posao pola noge bi mu uhvatio kasiljas ... pepe je igrac divljak i nemoguce ga je kontrolisat svaki ama bas svaki start mu vuce zuti il crveni
Reče bivši i ostade živ, a Farsini gu.zo.ljubci jedva dočekaše, m.am.u im je.be.m mal.ou.mnu u brkove. Sad se raspišite kolko hoćete al ja ovo više ne otvaram. Žao vam je što ste ovo pročitali šu.pci jelde! HAHA!
Ja stvarno nemogu da svatim da neki jos tvrde da nije bio crveni kartom pa halo seljak kad ce ti biti jasno da je Pepe jedan od tih igraca sto je spreman covjku nogu da razvali mozda nije bio crveni al kad je Pepe u pitanju onda ce mu sudija lakse dati crveni nego drugom igracu jer znaju da je spreman tako nesto uraditi ... I ako nije ga dotako to sudija nije mogo vidijeti u tom trenutku na utakmici ovaj je dobro odglumio i dobio crveni posteno ...
ponasanje direktora, novinara i fotigrafa portala sarajevo-x je sramotno
@fcc Upravu si, isto je tako bilo i lani u finalu. Bayern napado, Inter igro bunker i pukim slucajem Inter dao gol. Hajde izadji vani i zarevi ko kenjac.
Slaze se s tobom care!! Drzati Kaku,Benzemu na klupi a onog divljaka Zapeta u igri, jos vezni red hahahaha....I pored toga sniko nesmije osim ronalda preko pola centra ccc... Zamislite kakvo ce biti finale (ako Real napravi cudo)...ManU napada a real igra bunker....jos neka froljka zaluta i zabiju go....i osvojise LP...
David Icke je jednom lijepo pojasnijo kako bogata manjina vlada glupom vecinom. Ismijavanjem svakog onog ko se usudi da pocini zlocin i misli ili govori drugacije on onoga sto su oni (elita)zacrtali. Gandi kaze \" Ako si u manjini i tu manjinu cinis ti sam, istina i dalje ostaje, istina\". Martin Luther King kaze \"Nepravda bilo gdje u svijetu je prijetnja za pravdu svugdje u svijetu\". Meni samo nije jasno kakve veze ima jeli neko veliki ili mali klub ako mu je nanesena nepravda.
.......mourinho je dobar trener ali morao bi svoje igrače naučiti da igraju fudbal a ne ragbi pa se onda žaliti na sudiju , pa ovaj Pepe je grub i za K1 , a nisam čuo da se mourinho žalio kad je igrač Totenhama dobio crveni karton zbog dva starta u kojima je jedva dodirnuo igrača , i ponašanje Marsela nakon toga, to niko ne spominje, od svakog kluba koji je trenirao napravio je najgrublji tim........
Meni se cini da se Murinju noga sprema pa zato on se.re po sudijama i zali se ko seoska mlada.. vidit cemo opet kako ce ih Barsa dernut u utorak najmanje 4 komada ima da im uvale na kamp nou :))) zivi bili pa vidili....
Barca je privilegovana i nema se tu sta pricati. Sve ovo sto se dešava oko Murinja ne bi bilo bez glume barcinih igrača. Na videu se vidi da Pepe nije dodirnuo čovjeka, a ovaj se valja kao da mu je glavu razbijo. Sramota! Real je prvi oštečen, i to je jedina validna činjenica u svoj ovoj priči. Što se tiće Murinjove taktike nije najljepša, ali bolja od toga da Real izgubi. Kada je Real u kupu pobijedio, niko se nije obazirao na taktiku, svi su se radovali, pa i velicali Murinja koji je poslije 3 godine posta klubu donio prvi trofej. Kada Real zbog te iste taktike izgubi, i to zbog sudije koji sudi crveni u kojem nije bilo kontakta onda Murinjo ne valja. Sta je trebao gospodine Ramon Calderon , otvoriti se i primiti pet komada, bi li onda bili zadovoljni Murinjom.
...samo mi nije jasno kako vi takvi strucnjaci kuci propade za kompom ,a sve znate kako treba igrati,jel se treba braniti ,kakvu taktiku postaviti ,treba li kaku il ozila ubaciti ?! ...stvarno mi takve stvari nikad nece biti jasne ! ...covjek ima hiljadu trofeja dokazao se kao trener iako je jos relativno mlad i vec postao jedan od najboljih trenera svih vremena ,ali NE ,vi znate bolje od njega a samo kuci sjediti po citav dan i ne radite nista ! ;)
alo disturbia sta si levat,i ja navijam za real al ovo je sramota.O kakvoj ti bolan taktici pricas autobus ispred gola sa ovakvim sjajnim igracima.ronaldo ozil kaka benzema di maria...mourinjo to sve hoce na silu.