Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaka logicno pa jbt lik je 15 klasa ispred :)
dr. Kaka\' !
DA NE BUDE DILEMA murinjo se ukakio,usrao se pred ovaj mec, kakve njegove dileme postavit ce voz ispred gola,. a dobit ce i lekciju iz fudbala,samo sad nece biti gresaka od strane barse sad je masina uradila generalku.
Upravu si da Modrica zaboli k za mnom,al vjeruj mi da ga isto toliko zaboli k i za tobom koji slinis i s.v.r.s.a.v.a.s po njemu.... p.s. zaboli i mene K za Mr Burnsom :D
Kaka je kralj.Nek njega uzme.Nije džabe lik bio najbolji igrac u AC MILAN
Podrška prijateljima i pobratimima iz Barselone, voli vas Republika BiH. Visca!
Kaka je najinteligentniji igrac kojeg sam gledao,njegove lopte su imale oci,kad je izlazio sam pred golmana,lagano je sutao i pogadjao,najvecu gresku je napravio jad je otisao u Real,da je ostao u Milanu,jos uvijek bi bio medju 3 najbolja igraca na svijetu. P.s.Mislim da je morbidno porediti kaku i Modrica.
pa samo neka pita modrica, cak i on zna.
Ricardo Isakson Dos Santos Leite
svejedno, izgubice i sa Kakom i Modricem...
ti si bolestan i jadan lik,boli k modrica za tebe jer oni igra u realu ima 250.000 km tjedno !!!!
Bosnje vam krive sto cijeli svijet zna da je Kaka za Modrica Prof.dr.....lozite se zbog one jedne asistencije u proslom kolu,pa bilo bi sramota od 5 golova ne asistirati ni za jedan sa onakvim napadacima..... mislim da bih i ja uspio barem jednom u 90 min dodati loptu Ronaldu,Benzemi ili Higuainu koji bi to zabili....
Hahah, Bošnje kopaju i kopaju samo da nađu bilo šta gdje mogu ocrniti Modrića. Jadno, a i smiješno.
Ozil!