Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
firaunski trener trenira sada i svog zemljaka firauna u firaunskom klubu. odrace vas barca od gu.zo.va.. kao i vazda do sada !!
ja kao navijac manutd skidam kapu Mourinho i jedva cekam da dodje u manutd, i keno omjer je u korist Mourinha 5 pobjeda 3 remija i 0 poraza
@ wtf Ajde seljacino, osvojio je sa portom ligu prvaka kad se niko nije nadao da ce proci osmine finala. Idi kopaj bre njivu!
Kazu trazi ga M.City! Volio bi da levat ode tamo pa da löjudi vide vise da je on jedan obicna levatcina...da uistinu zna voditi samo gromade od klubova...ali svjestan je on toga zato i nece prihvatiti takav izazov... GROBAR FUDBALA!!!!!!!
koliki mu je omjer sa fergusonom
al u vasoj mrezi
kad dođe kod nas bit ce 4 XD