Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao si ga u arsenal gdje je omladinska skola toliko jaka da bi on sam trazio da ide u bedford...ovako na prezime i dobije sansu....mozda.
Klasicno balkanski ... radila štela ;) il kako to stranci kažu - poznanstva , usluga za uslugu !
Pa tako se to radi, nece ga dati u skolu za automehanicara.
@Riad Da je Murinjo Bošnjo, sad bi mu sin igrao u Čelziju u prvom sastavu i to bez da se drugi imaju pravo buniti, a u stručnom kadru Čelzija bi bili rođaci, dajdže, amidže, tetci, šupci itd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Onako hejterski da prokomentarisem. Lako mu je kad ima jakog babu.... XD
pogur'o ga stari
Nista u Zelju?
Skontali gene kakve imaju, stariji bio levat levatski, I de ti bar budi golman kad nam Bog nije dao da igramo istinski nogomet.
eto nek ti imaš gene fudbalera i igraš istinski nogomet HHAHAHHAHAHA
"Jose .Junior Mourinho"....:P Ni Mourinho Stariji nije egoista:P