Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj savjet murinju je da vrati roberta karlosa i nek ga stavi u napad kao što smo sviradili na onim starijim sokerima na psx 1 :D riješio bi time sve probleme, brz jak na nogama ima šut od 160km/h. bilo bi tad golmana sa slomljenim prstima koliko hoćeš :D ma i ne mora trčati samo nek mu dodaju loptu ovaj nek samo šuta pa od 20 moraju ući 3 xD
@bb Tesko je jarane naci novije slike ovog igraca. Toga nema na internetu tako da u potpunosti razumijem redakciju Sa-X !!
zasto je ovdje kaka u dresu milana ? hm.
Ovo kao prvo nije stara vjest.. Može Mourinho protiv Farse, na Bernabeu 3+ u golu Valdesa.. 100% ! Real osvaja La Ligu.. A Kaka se priprema bolje nego ijedan nogometaš za povratak na teren, Kaka je već sad u top formi.. Lik koristi sprave koje je NASA napravila.. Zato od njega u drugoj polusezoni samo najbolje možeš očekivati.. A ko se malo bolje sjeća, Kaka je bio jedan od najboljih pojedinaca kada je Real izgubio 1-0 na Camp Nou. :)
Ova vijest je stara barem 15 dana
Nije ni to lose, taman na ljeto ako Bog da prodas Benzemu i dovedes Dzeku. Hoeness ce do ljeta 10 puta dobiti otkaz.
Protiv Barcelone ni Alah dragi im nemoze pomoci
Ovaj Kaka nije nista uradio od 2008. Neznam sto je toliko siguran da ce im pomoc.
@Rocco Ne 4:0 nego 5:1 ili 5:2 eventualno....Ne moze on pomoci odbrani Reala nego napadu!!!
A kako se odbraniti od Barcelone? Ovaj kaka moze pomoc da se izgubi sa 4:0 i nista vise!
A ja taman mislio...e hebiga.