Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema sanse da Lahm predje..ali kad bi se nekim slucajem to dogodilo, ja to nikad Bayernu nebi oprostio !! Lahm je prava igracina !!! Radilica na terenu i zahvalan !!!!
kakav lijevi bek,oni su popunjeni na toj poziciji..Real-u samo treba desni bek (Ivanovic,van der Wiel,Maicon) to su igraci koji su bili u opticaju,a sada i Lahm koji podjednako dobro igra i desnog i lijevog beka..i treba jedan dobar stoper..sva ostala kupovina na ostale pozicije ce biti bespotrebna.. mada Real je navikao da uzalud trosi pare i dovodi more igraca..
I nakraju neka uprava dovede moju nenu za trenera i bice sigurno prvaci u ligi sampiona
@Muftija 07.06.2012. u 12:43 Realu trebaju dva beka i stoper. Imaju samo Pepea koji sam nosi cijelu odbranu i koji je medju najbolja 3 odbrambena igraca na svijetu, posebno jer moze igrati i zadnjeg veznog. Jasno je meni da svi kontaju da ce Njemacka do finala ili cak titule. Cak su i sami Njemci u to ubjedjeni. To je dio koji ce da ih potopi ovaj put. Pogotovo ta grupa sa Holandijom i Portugalom, te Danskom koja nije naivna. Prve dvije utakmice igraju sa Portugalom i Holandijom. Tu ce prica da se zavrsi nakon 2 poraza. Englezi nece proci jer Runi ne igra prve dvije utakmice. Posebno jer prve dvije su protiv Francuza i Svedjana, a zadnja protiv domacina Ukrajne. Sve u svemu, Njemci ispadaju 13.06. a Englezi 15.07. Zadnje kole ce da bude revijalno.
@lahm Ko i gdje je napisao da Realu ne treba desni bek?????????? @Periklo Vrlo rado ću se vratiti da na ovu vijesti i ostaviti ti jedan veliki \"LOL\", kada njemci završe prvi u grupi. Najbolji igrač Njemačke repke je trenutno i bez sumnje Mesut Özil. To je moje mišljenje. Englesku toliko ne pratim, ali se ne nikada ne smiju zaboraviti jedan Gerrard, a i mnogi novi klinci obećavaju...Chamberlain, Welbeck. Ramos je u Sevilli igrao na poziciji desnog beka, ali je u Realu prekomandovan na poziciju štopera. S obzirom da Ricardo Carvalho završava ove godine u Realu, Sergio će igrati zajedno sa Pepeom.
@@ Periklo 07.06.2012. u 11:28 Upravo tako. Samo nisi upravu oko desne strane. Ramos samo krpi stopera kada nema Karvalja. On je desni bek. Ako dodje Ivanovic, on moze pokrit i stopera i desnog beka. To je vec ozbiljno pojacanje. Ali gledajuci kakve igrace Real dovodi kako je dosao Murinjo i odakle, prije da ce opet doci neko iz Njemacke lige (Ezil, Sahin, Kedira, Altintop - svi Turci). Od Njemaca mi je dobar jos Miler, ali je zavrsio na klupi kod Henkesa. Zapravo najbolji igrac Njemacke je Nojer, ali on je golman. Ko je tebi to u Engleskoj najbolji, a ko u Njemackoj? Zar ima iko na svijetu ko misli da od Engleza nije Runi najbolji? Evo upamti jos nesto sto ti kazem, Njemacka i Engleska nece grupu proc.
Mourinho jedino moze dobiti mudo marijanovo
lahm igra jednako dobro i na lijevoj i na desnoj strani, a posto je desnjak treba da igra na desnoj (prirodno), i u bayernu lahm igra u zadnje vrijeme na densnoj poziciji samo a mladi alaba na lijevom boku... zato nemojte pisati gluposti da realu ne treba desni bocni (jer idioti jedni lahm je desni bocni) i p.s. nema teorije da lahm napusti bayern, to je kao kad bi neko spominjao mancini zeli casilasa u city, nema nista od toga znaci
Slažem se sa prethodnim komentarom,Realu treba desni bek a ne lijevi gdje igraju Marcelo i Coentrao...pozz
Ti si bač neki čudak. Ivanović ti je zvijer, Lahm i Ashley Cole su ti bezveze igrači...u Njemačkoj ti je Schweinsteiger najbolji igrač, a u Engleskoj Rooney (slučajno sam te zapamtio od prije). On-topic: Na lijevoj strani, kako ja znam, Real ima Marcela. I ako budu tražili pojačanja, tražit će ih za desnu stranu, gdje trenutno igra Arbeloa, koji realno, nije kalibar za Reala.
Ma nema, jednog levata Ramosa ce da zamjeni sa boljim (ali jos uvijek losim) Lamom. Ili mozda bi da ga stvarno stavi na lijevu stranu i da igraju obojica. Da zna covjek najbolje sta radi je dokazao kupujuci Koentraa (lijevi bek) za 30 miliona na pocetku prosle sezone. Ivanovic je vec zvijer.