Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHA, pa koji ste vi maloumni stvorovi, mamu vam je*em nacionalno preopterecenu
Doduse, navijaci se najvise pitaju
izgleda da na ovom portalu ima hrpa srbovicijusa koji salju ogavne komentare na racun \'\'susjeda\'\',pretstavljajuci se kao Bosnjaci,a cilj je jasan.
ufff...nevjerovatno što ste iskompleksirani...strava jedna...a dede vam svima ustaše bile...
mamodric je genijalac kao i hr reka za vas i ostale u evropi idioti ljubomorni
ma nema pucaju svi od zelje da ga dovedu , njegov je plafon arsenal ili sevilla
sta vam je krivo glupi bosanci....hahahahahhaahaaa moze vam kupiti citavu bosnu..eto koliko vam vrijedi
Pustite ove iskompleksirane bijednike muslice iz guznog crijeva europe xaxaxa kusturica legenda
Zivi u nekoj vukojebini al je zato mnogo nacitan hahaha HERCEGOVAC
Ovo je izjava dana luka hercegovac
Ne mislimo da su povezani s nacionalizmom, nego s čistom nekulturom. Tebi je možda vrijeđanje normalan razgovor, drugačije ne znaš, tako si odgojen, meni nije. E da i Luka nije sa hercegovačkog kamenjara.
xaxaxa hercegovac pa di ti zivis
kockasta g.amadi, ako mislite da su ovi komentari o majmunolikom patuljku s hercegovačkog kamenjara povezani sa nacionalizmom onda ste g.luplji nego što sam mislio
Veceras dolazimo mama seka i ja na redaljku u banja luku uvjet samo debele srpske palije.
joj jesu se kroasani zadali na minuse :D Haman ih vrijeđa majorizacija ovog nosača lopti i sportske opreme....meda vrcanog ne može,nije se čuo na prvnestvu..igra mu se bazira na : primi loptu-dodaj odmah ko ti je najbliži-trči nazad gdje neće doć lopta....kesa od igrača
Ima te i zasto bit stid
muslići dismrrr, realno