Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet bi bio 'Džoker' Idi u Borusiu Edine pusti se čorava posla.
eho vidite ljudi sta rade svjetske sile s uspješnim malim narodima!? daju ti ponudu koju ne možeš odbiti i onda te unište! !!!! čudna jada....
Ć, kao ćorava.
Znači : s jedne na drugu - k l u p u
Ne može on otići u Čelzi jer će Bratstvo iz Novog Travnika biti brže.
s klupe na klupu , jedino ako si debil ces prihvatit to , idi negdje gdje ces biti prvi napadac
moglo bi se to desiti. Drgoba je star, a Diego Costa je često povrijeđen, a i Džekson bi se mogao uklopiti u Čelzijev stil igre.
Haha, ja logike. Bas će Murinjo da dovede Dzeku, koji ne igra od Nove godine, u klub koji je osvojio premier ligu i koji ce da brani titulu. Dosta vise pisanja gluposti. Da je neki drugi trener u pitanju ja bih se slozio, ali Murinjo? Ma nema sanse. Svakako ne bi ni tu igrao nas Dzeko....koje pizd materine se svi loze na njega..
E jesi glup. Kako mozes porediti Dzeku i Drogbu bgt?????
Klixove pouzdane informacije o tranferima :) Svinjo Susic na korak od Intera hahahahhaaa
Ti si vjerovatno licno zaljubljen u njega jer ga hvalis i branis gdje god stignes. Svinjo i njegov tranfer u Inter je postao regionalna sprdnja,hit na portalima,sega opsta pa zato njega uvijek uzimam za primjer.
Lilium, poznati Susicev dupelizac ponovo aktivan. Ovde se iskljucivo radi o pouzdanosti informacija a ne o tvom Susicu. Susic je primjer prodaje preko portala.
dzeko nas isto politicari, samo sjedi i dobija pare :)..al bar mi je drag za razliku od ovih konjina.
Džeko aka hoces tvoju karieru spasit. Trebo bi ic u Borussia Dortmund, sto si vec napiso tvoj Ime u Njemackoj. Juventus bi bilo još jednu variantu za rezervu od Tevez.
ZA DZEKU SE UBIO LIVERPOOL!
tako je majstore :D balotelli ide iz liverpoola a sturridge je stalno u problemima sa povredama,imao bi odlicnu minutazu
Postovanje prema Dzeki
Joj koje vi gluposti valjate,a i sami znate...brate dragi
Vrati se u Zelju,radi iz zadovoljstva,pare ti vise nisu bitne
Jbt kada skontam nije to loša ideja...
Ah kada te nasi novinari pocnu prodavati to znaci da si ofalio.Strah me da ne zavrsis u Sarajevu.
U NK Sarajevu, jer Željo je njega već prevazišao . . .
A reci ti meni , koja je razliks između NK i FK, možda jedni igraju petama a drugi npr. koljenima ...??? Lupetaš bez veze . . .
Nemojte klix vise molim vas eto.
Da opet bude zamjena... Nemoj Edine, ti moras bit starter ba makar u serie a