Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Guardiola u Chelsea, ba?! To su samo novinarske gluposti. Guardiola nikad ne bi sjeo na klupu Chelsea, iz principa. Uostalom, Chelsea nije klub koji moze igrat\' onako kako Pep zeli. Ta ekipa je autobus i nista vise.
Ne uništava tebi niko ništa, sam si odgovoran za sebe. UFati se ti pametnijeg posla, Ćelzi je svakako njihov, a ne tvoj.
Poželi sreću drugima, kad nemamo je ti i ja i nek\' se nikom\' ne desi, ono što je tebi Ćelzi...
Baš ga pretjeruju s Guardiolom.. Ako je uspješno vodio Barcu.. to ne znači da je on wooow neki teški expert!!! Ne uništavajte mi Che!!!
pun qrc vise i gvardiole - spekulativno si dize cijenu a radio tek za jedan jedini klub u karijeri - ne bjezim da je uspjehe postigao - medjutim zivi bili pa vidjeli koliko je on zapravo trener koji je samo imao srecu da radi sa stvarno dobrim igracima s kojim skoro iste rezultate postize i Tito.