Nakon utakmice
0

Mourinho: Zaslužili smo da pobijedimo, Hart: Ljut sam

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Nakon što je u 100. nastupu u Ligi prvaka na trenerskoj klupi izborio plasman u nokaut fazu takmičenja, trener Real Madrida Jose Mourinho nije bio previše zadovoljan ishodom u Manchesteru protiv Cityja.

Real Madridu je i bod, zahvaljujući pobjedi Borussije Dortmund kod Ajaxa (4-1), bio dovoljan za prolazak u osminu finala Lige prvaka, a upravo je to i ostvario remizirajući 1-1 kod Cityja.

"Smatram da smo trebali pobijediti. Imali smo puno prilika da postignemo drugi gol u prvom poluvremenu, ali nismo uspjeli. U nastavku nas je City pritisnuo, ali ionako nismo bili dovoljno aktivni prema naprijed", rekao je Mourinho u prvoj izjavi nakon susreta u Manchesteru.

Golman Manchester Cityja Joe Hart bio je vidno razočaran što je njegova ekipa i drugu godinu zaredom, unatoč velikim ulaganjima, zaustavljena već u grupnoj fazi takmičenja Lige prvaka.

"Jako sam ljut. Primili smo lagani pogodak na samom početku utakmice, iako su trojica naših igrača bila na dijelu terena gdje je Benzema stajao neometan. Tradicionalno smo se uspjeli vratiti u utakmicu, ali to ipak na kraju nije bilo dovoljno. Vodili smo u Madridu i Amsterdamu, te ostali praznih džepova. Ovo je veliko razočarenje, jer imamo dobru ekipu. Iznenadili smo sami sebe, ali na najgori mogući način", zaključio je Hart.