Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mourinho,bolje da si šutio...
Bastian Schweinsteiger FUßBALLGOTT ⚽🏆💪
idiote prosipaj svoje gluposti negdje na drugom mjestu...i bori se za EL
Haha, koji lik. Namjerno i svjesno ga uništavao svo vrijeme, i sad mu kao žao 😂
Manje teatralnosti i senzacionalizma od strane Mourinho-a, vjerovatno, bi znacilo bolju poziciju Man. Utd-a. u tekucoj sezoni. I nisam pristalica potpisivanja igraca na zalasku karijere...ali, ucinak Man. Utd. ne daje Portugalcu za pravo po pitanju tretmana Schweinsteiger-a. Naprotiv, mislim da su vrline Nijemca na sredini terena mogle biti itekako iskoristene. Vise od samo jedne sezone. Slicno vrijedi i kad je Wayne Rooney u pitanju.
murinjo je definitivno iskompleksirana osoba
kazem ja, smotan si jarane
Kad se izvinis Evi Carnerio...tek ces tada dobiti respect...ali posto je to zensko...ti se neces izvinuti.
@MiloradIzetbegon Jranae..vznaa je prkoua...nmaa odve ne tbera uicetlj
'Jednom sam pogriješio kada je riječ o tebi, sada neću. Naravno da možeš ići'. -------------------------------------- Joj supljaka? Tipu grebao mater i onda, naravno da sam ti grebao mater, sad mozes ici. Pa sto ga nije zadrzao. Inace Schweini je bolji od svih, naravno slaba tacka mu je Ivanovicka. Em sto je visa od njega, em sto ce ga ofifati da nece imati prebijene pare kad ona zavrsi s njim.
@Roin za tvoju informaciju Ivanovicka zaradjuje vise od njega...reklame, sponzori itd...ko ce njega onako ruznog slikat???
da nije silazio sa kozice sto bi vjernici rekli, nije mogao naci ljepsu djevojku od nje..on onako mrzak, a ona zaradjuje u najmanju ruku kao i on...tako ako je neko dobitnik u njihovoj vezi,to je definitivno mrski svabo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)