Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj evo zamisljam...i nemogu da zamislim... ono sa desetinama miliona u djepu...ono kupis kartu odletis malo do Londona...pa malo ono ručak koje pivce pa lagano šetnjica po shoping centru...pa ono gledaš svidi ti se neki ručni sat- ono 1500 eura ono dajte mi 2 komada...često ih slupam...pa za rezervu pa onda svratiš svidi ti se odjelce..1000 eura ma super odlično odmah kupujes pa malo odes cipelice pa jedno 3 para po 400 eura...nek se ima brzo se cijepaju dan danas..ne prave danas cipele ko nekad... uf e umorio sam se...mogao bih sad malo do mcdonalsa sjesti pa smazat jedno 8 bigmacova... e sjetio sam se...usput sam vidio novog ASTON MARTINA joj...kupit cu onaj jedan :-) al ebe se meni...nama je naš Bakir Junior rekao da nam je lijepo i da ce nam biti jos ljepse za 20 godina...:-)
@ bio bi boli vas ovo -10 u odnosu na kraljevski klub pa bi zeljeli da mourinho ode ? :P samo se nadajte separatisti :P
Gotovo je,murinjaš odlazi nakon osvajanja titule prvaka i on zna da mu je to krajnji domet sa regalom.Nakon toga fašisti iz madrida će pasti u fudbalski zaborav...
Tako je to kad si bogat. Odes na pauzi u London i kupis stan. ha ja
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada! http://alenmema.stiforphr.com
Naš Fahro ima dva stana u Londonu pa se ne kurci.
Par miliona pocetna cijena u zoni 1.
Koliko kvadrata i koliko je para kvadrat u Londonu?
bem ti to \"cijelo vrijeme\" i ko ti dade da pises za ovaj portal...
@ bio bi ne samo da vas boli -10,nego i to sto ste procitani,guardiola vise nema ideje,tuga...o tome se radi...bolje vam je da sutite,i pomirite se sa time sto gubite titulu u primeri,a naravno i u ligi prvaka...:)
ovo je vrlo vaza vijest,vijest dana!
to pametan potez da se otarase smorinja inace je nula od trenera za njega je guardiola sir alex ferguson