Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta? Izasao sat-dva, ko fol nesto pomagao, uslikali ga i to je to. A Bosnjo ga odmah blagosilja kao da je ne znam sta uradio. Bolje bi bilo da je neke pare uplatio seljacina
The Special One sa razlogom. Bravo kralju 🙌
To je pravi musliman! Ovi našimladi muslimani i pokrivene hanumice više vole mudrohanja o ajetima i pravima na hidžab. Kada treba pomoći, nestanu. Evo, na mapi ih nema!
@heraklitxy Po tvojim prethodnim komentarima vidim da cesto vrijedjas i prozivas Muslimane. Ne znam da li si jos jedan srbin koji se predstavlja kao bosnjak ili jugobal lija. Da si upucen a ko sto nisi jer nemas dodira s vjerom znao bi da se dosta islamskih udruzenja vec organizovalo i postavilo u sluzbu pomaganja starijih osoba.
vazda dingo bio
@Kanidja Nikad gospodin nije bio. Gospodin covjek kad izgubi prihvati poraz i krivicu ako treba a kad pobjedi ne bahati se i ne provocira.