Provocira konkurente
0

Mourinho u obračunu s Juventusom

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Jose Mourinho jednostavno ne može ostati suzdržan u komentarima klubova koje ne vodi. Iako tvrdi da razmišlja isključivo o svom Interu, u izjavama, nimalo suzdržanim, često se dotakne ostalih talijanskih konkurenata za tron prvaka.

Tako je u novom napadu na ostale Portugalac za metu izabrao Juventus, odnosno sudijsku zaštitu tog torinskog kluba.

U prošlom je prvenstvenom kolu (24.) Serije A Juventus slavio 3-2 pobjedu protiv Genoe i to nakon što je konačan rezultat postavio Alessandro Del Piero u 78. minuti udarcem s bijele tačke. Prekršaj koji je okarakteriziran najstrožom kaznom dogodio se izvan kaznenoga prostora što je Mourinhu dalo svu potrebnu "municiju" za napad.

"Danas nitko ništa drugo ne priča osim o onome što se dogodilo Fiorentini u Münchenu, ali zbog čega bismo trebali gurati glave u pijesak i praviti se da ne vidimo što se i ovdje događa. Istina je da u Italiji postoji jedan klub u čijem su slučaju kazneni prostori dugi i 25 metara."

Podsjetimo, Fiorentina je poražena u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka kod Bayerna pogotkom iz nedozvoljene pozicije. Zabio je Miroslav Klose na asistenciju Ivice Olića za 2-1, a sudije su gol priznali premda je bio dobra dva metra u ofsajdu.