Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mou , boli 3:0 ... Kmeci ...
Je li opet sudija kriv ??
Realno tako i jeste. Dortmund osvojio jednu sezonu pa Bayern pokupovao glavne igrače iz Dortmunda i tako da su ostali bez pravog rivala u borbi za naslov.
BVB je uzeo 2 titule za redom i kup, a uzet ce jos... Ove godine je BVB prvak...
Bayern ih spasio kad su bankrotirali,zato im sad uzimaju najbolje igrače ! Realno,samo jedan ozbiljan klub u Njemačkoj,a to su bavarci!! Ostalo sve cirkus
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Isto tako se zna da u kojoj god ligi god ovaj smor bude trenirao da će kmečat, kukat na sudije, vrijeđat protivničke trenere i i grače.... Elelmentarna nepogoda sporta, lik koji je od fudbala napravio rat.
Kao i u engleskoj
Slazem se, zato je u posljednjih 10 godina Bundesligu osvojilo 5 razlicitih klubova dok Premier League 4.
jes mu krivo sto je zijanio od švaba...
Da vam dodje Bayern tamo osvojio bi i Premiership 10 bodova razlike. Prošle sezone je tukao Chelsea i City i Arsenal.
Pa i imaju samo jedan ozbiljan klub u Njemačkoj !!
Puk'o Murinjo skroz
zat je dosadna i prate je samo švabe i bosanci koji završiše u minkenu...