Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jose Mourinho najveca prevara poslije Iphone.
@Amigos55 Nediraj I-Phone! Y2K virus je, skoro, ko Murinho.
Var je najbolja stvar koja se desila. Sjetimo se poništenih golova iz opsajda , a nije bio ili obrnuto. Mourinho mislim da si samo bezobrazan. Klop vam je postavio granicu koju ne možete dohvatiti ni u kom smislu.
Ofsajd sreco , ofsajd 🙂
Jest, ali i dalje ima problema jer je ipak sudija taj koji odlucuje da li ce pogledati VAR ili ne
Čim počnu porazi i loši rezultati odmah krive sudija, sad VAR, skupljači lopti, požar u Australiji...
U Engleskoj to rade s namjerom. Žele da dobiju što više protivnika VAR-a, nebi li ga ukinuli, da bi mogli netransparentno da manipulišu utakmicama.
@Gazda a manipulišu i ovako. Štele Loserpoolu maksimalno.
U Njemačkoj je pravi var sudija dodje pregleda i donese odluku u engleskoj je bas sranje
@bloodyduke , istina, glavni sudija odlucuje nakon pregleda video snimka
Procitan si Mume,najveca greska Levy i Tottenhama je dovodjenje tebe za menagera.Nazalost tvoja karizma i "specijaliteti" ce kostati spurse na duze staze i porltisnut ce sve pozitivno sto je radio Poch
Druže,istina je da si ti nikakav trener...Uzmi nađi sebi posao prevodioca,to ti najbolje ide.
Mourinho da kupi Gras i Centrotrans!
Sa konja na magarca, otjerat Pocetina a dovesti ovog....
Cudno da protiv VAR-a kmeci covjek koji je bio u stalnom ratu sa sudijama. Sad mu krivi i skupljaci lopti, a Tottenham od njegovog dolaska postao najprljavija ekipa u PL. Narcisoidni blefer cije je daaaavno proslo.