Nogomet
0

Mourinho: Strahovali smo do kraja utakmice

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AP)
Jose Mourinho (Foto: AP)
Trener Real Madrida Jose Mourinho priznao je da se nije osjećao nimalo ugodno na utakmici protiv Getafea u kojoj su njegovi nogometaši slavili s 3-2, ali su ih u završnici domaćini potpuno pritisnuli.

Otkrio je portugalski strateg kako je osjećao da njegova ekipa nema kontrolu nad utakmicom 17. kola Primere, a nakon što je Alvaro Arbeloa isključen u 81. minuti, a Getafe smanjio na 3-2 četiri minute kasnije, do kraja je osjećao veliki strah.

"Kad je utakmica počela, mislio sam da ćemo dati tri ili četiri gola i da ću biti miran, ali krajem prvog poluvremena smo izgubili kontrolu. U drugom smo dijelu dobro startali, ali na kraju smo strahovali do zadnje sekunde. Bila je to čudna utakmica, ali važno je da smo osvojili tri boda protiv neugodnog suparnika", kazao je Mourinho čija momčad i dalje zaostaje dva boda za vodećom Barcelonom.

Istaknuo je Portugalac i kako je iznimno sretan zbog povratka Brazilca Kake koji je ušao u igru u 76. minuti umjesto Karima Benzeme. Kaka je bio izvan pogona od augusta prošle godine kada je bio podvrgnut operaciji koljena.

"Jedna je stvar njegov fizički povratak, a druga mentalni, ali fantastična je vijest za Real Madrid, Primeru i svijet nogometa da se Kaka vratio. On je sjajan igrač", poručio je Mourinho.