Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
this is spartaaa
Da ga sisao Iso s Grbavice kao sto je i Amara Osima uzeo bi veceras :D
Ja navijam da pobijedi Hala,, Barca bi teže dobila Švabinja nego Magarinja....
Inace ne volim Bayern ali se veceras moram odluciti za manje zlo tako da cu po 1. put u zivotu veceras za njih navijati
Šalim se,,, on zna biti ponekad i sexy :)))
Sredio se momak! :D Mora dostojanstveno ka dnu!
Taman kad pomislim da mi je Real možda i simpatičan klub sjetim se ovog ljigavog i napuhanog smorinja. Go Bayern!!
Jose!! Jesi li to tiiii
Kako su se poceli pred utakmicu \"ujedati\", za koju godinu ce se ko Chisora pobiti na toj konferenciji za novinare
bice gusto bice 0:2
Ko Dr.House
Razvalice ih Real
Ovaj lik je smešan definitivno.... čuj borbenafrizura ? kad mu fricevi razvale Ikera trebaće mu kapa tri broja veća da se ušima pokrije ...
A i ovi novinari se glupostima bave fakat.
Bas ti odgovara taj nick.. samo ukloni to \"si\"... Kako nikad nije pobijedio, pa kome je Real uzeo onda titulu kupa kralja, u najgledanijem finalu u historiji spanije ?? Toliko o tvom znanju.. Pa ja mislim da bi svaki trener pristao da na\" jedvite jade\" osvoji ligu prvaka, tako da ti i ta recenica nema smisla.. Covjek je u chelsea-u dva puta osvajao englesku ligu, s interom trostruku krunu, i evo sad ce sa Realom ponovo osvojit spansko prvenstvo a ako bude srece mozda i ligu prvaka.. Iskreno veceras predvidjam pobjedu Reala, ako nista.. bar minimalnu.
skidam ti samo kapu za ono sto si uradio s portom.. sve ostalo je bilo na jedite jade... u celziju si imao koga hoces, i opet nista.. inter kukavicka igra kakvu nisam nikad vidio.. samuel eto ti igrao u odbrani.. ccc.. a u realu.. zalosno.. pored svih pojacanja nikad jos barsu niste pobjedili..
Preduhitrio je Bajern koji će ga večeras - opet ošišati !