Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno... Ako ekipa stisne i napadne, postigne ciste golove, i nadigra drugu ekipu, ... pa sve i da pomazu sudije barceloni, kako mogu oni onda pobijediti. Dokazite da ste bolji jednoom, kurvo madridska. Naravno ako budete imali priliku za to, ako vas Bavarci prije ne izbace, sto bih i volio, da se ne izvlacite na sudije !!
cuj ovih navijaca farse sto su se upalili,,,covjek rekao istinu i naravno da boli,,,ofirniji penal u historiji lige prvaka nije dosudjen....;)
Dobro te portugalski seljacicu , 10 tekmi protiv Barce 2 remija , cuveni takticar kraljevskog kluba sa formacijom 6-4 izbi nabi !
Sto se mourinho nije zalio na sudije kada su mu donijele ligu sampiona protiv Uniteda 2003-04 kada je scholesu ponisten cist gol uefa je taj video uklonila http://fifafail.com/case-0027-manchester-united-porto a ovo sto prica ogradjuje se u slucaju da ne osvoji ligu sampiona
Kurno je murinjo barcelonu sa interom.. haman to neki i zaboravljaju ovde .cccccccccccccc
e stobom nece sigurnojer ces ispasti od bayerna, bayern bayern, m.... ti portugalsku, smece portugalsko, ....
Kako će tebi spletkarošu portugalski ove izjave uskoro na nos izaći. Samo ćeš vidjeti. Pravi muljator ovakvim izjavama alibi za sve slučajeve. Ako izgubi će reći, da je on to sve već davno predvidio, a po drugoj strani ipak pritišće na suce jer se nada da će izjavama uspjeti pritisnuti djelitelje pravde na ustupke na koje je ove sezone u Primeri navikao. To je čovjek koji je spreman sve učiniti samo da se dokopa svoga \"cilja\", da se o njemu govori kao o nečemu \"specijalnom\". I nije tu bitan njemu niti Real niti bilo tko drugi, samo je on najbitniji. Ponaša se kao da je titule osvojio sa Vrbanjušom ili Đerzelezom a ne sa super skupim sastavima. Titule Porta su jedino čemu možemo reći da je sa nepoznatim igračima osvojio, mada i tu su drugi očistili najteže protivnike, a oni MU izbacili uz pomoć obilja sreće i sudaca u dodatku utakmice golom Costinhe.Njegov problem je u tome što se ponadao da će njemu netko drugi olakšati i izbaciti Barcelonu. To se nije dogodilo i sad je ljut.
pričajte vi šta god hoćete, mou cigan vaki naki. ali čovjek je iskren što na umu to na drumu i njegovo mišljenje dijeli 99% neutralnih fanova fudbala. a ne ko ona ciganija separatistička glume neku kulturu i lažnu kurtoaziju a gori su od reala 100x. to ti je ko da kod nas laktaši hoće preko noći postati veći od želje ili sarajeav. e pa neće moći. nećeš razbojniče! :D
ovaj murinjo strvarno lupeta,odlican je trener ali covjek prica nevjerovatne gluposti.Uprava reala da ima mozga nebi ga drzali,sramoti ovakav klub,gube navijace zbog njega
Ovo sto bi se reklo kod nas hoce da nakuka nebil Barca ispala,ovo Balkanci rade kad zele da se nesto ukontru dogodi,nemer on zaspati a da nespomene Barcu,jednom mu proso bunker sa Interom i nikad vise,ima tim vrijedi ko BH Telecom pa se brani ko enklava...
nece biti druge utakmice bajern ce to rijesiti u prvoj,tako da murinjo moze pricati sto hoce,al on bajern nece proci dva puta. kad mu ga bekenbauler sukne.
barca mu je nocna mora
http://www.wettnetzwerk.com/wett-bonus ispratite 5 koraka i dobjete 5e bonusa kod bet-at-home follow the 5 steps at wettnetzwerk.com and get 5e betting bonus at bet-at-home
Pod broj jedan, znamo ko neće, a to je Real. Pod broj dva, frajer zna da nema šanse protiv Barcelone, pa sad je iskoristio ovo da kaže kako je sve namješteno i kako je Barcelona nezasluženo na vrhu svijeta. On lafo uvijek iskren, a samo koristi prilike da blati ljude. Pod broj tri, haveru Bayern će izbaciti tvoj Real, pa je tebi onda svejedno s kim će Barcelona igrati i hoće li tog protivnika pobijediti ili neće. Al\' kompleksi, kompleksi... ubiše ga.
ja se toga ne sjećam dakle nije bilo... cool :D hajd dobro evo ti link http://www.youtube.com/watch?v=wl3tfFdPTHY 0:23 na žalost nisam gledo na hrt2 - ali vezano za ovaj ofsajd koji je sviran malo pogledaj :)) drugo pitanje da li je valdez kažnjen nakon utakmice zbog davljenja Mourinha moze se vidjeti na ovom klipu: http://www.youtube.com/watch?v=lo-52pGvJnw&feature=fvwrel
A koliko se navijača Barcelone nakoti za ovih par godina... Pa pre, kad su Evropom dominirali Real Madrid, Juventus, Milan, Bayern, Manchester United, nisam znao kako treba dva navijača Barcelone, sad ih milion, svaki drugi nosi njihov dres... Kakvo je ovo njesra? Je li to navijate za onog ko dominirali ili? Nejasni ste mi... Uz klub i u dobru i u zlu... Živio Real Madrid, živio Jose Mourinho! ;)
Mediji ovce od vas napravili. Ne znate kad je Vijećnica spaljena a znate koje godine nad Etom koji sudac nije svirao penal, i u kojoj minuti.