Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako cemo gledati prave 100 postotne sanse United je imao dvije, a City jednu.
A kako je Mourinho trebao igrati? Otvoreno, napadacki? West Ham je par puta tako probao, pa su primali po pet komada. Plan je bio jasan. Da Fellaini nije dobio crveni, isli bi na pobjedu u zadnjim minutama.
Smeta vam Murinjo, a svi ppdrzavate antifudbal Atletika
Ovaj "svjetski, globalni" fudbal, pun mahalanja oko transfera i skandala je postao svrha sam sebi. Više se obraća pažnje na neke taktike, nego na igru. Šatro neke formacije, "odbrambeno - polu - napadčko agresivne taktike", a tekme postale toliko dosadne da je to čudo. Ovo sinoć je više ličilo na derbi Inter - Milan iz perioda najdosadnijeg perioda talijanske lige.
Imajuci u vidu zdravstvenu situaciju u timu, mislim da Mourinho nije za kriviti. Naprotiv, cilj je, opravdavajuci sredstva, postignut. Cinjenica je, medjutim, da Utd. ima citav niz igraca koji su, ili pri zalasku karijere, ili prosjecnih mogucnosti. Samo kad se Portugalac oslobodi ovog kadrovskog 'balasta', projekt vracanja stare slave na Old Trafford moze poceti. Glasine o dolasku James-a Rodriguez-a upucuju u tom smjeru.
Jeste 'vo u Paintu pravili slike?
I ispade covjek strucnjak na zatvaranju Rupa!!! I ovo nazvati igrom i modernim fun balm ! ? fuj
detaljna analiza veoma dosadne tekme...