Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dze semsa da kaze da Mourinho zalij me,oplodi me i razvrni me pa me polij agdom od kadaifa i zapali
Zaboravio si lansiraj u svemir.
u orbitu............hhahahahaaaaha
Dok retardi s klixa "istrazuju" ko se zalio ovih dana, prije par dana u Bugojnu zgazena djevojcica, koja je par dana poslije podlegla od zadobijenih povreda, vozac navodno strani drzavljanin. Ocito toliko polivanja vodom i ledom ovih dana da to sto nam gaze djecu manje bitno, narocito sto vam nije pred ocima pa morate mrdnut guzicom i biti novinari!!!!!
Kad se desi ovo objesi krivca, tesko porodici nastradale, nazalost preminula je djevojcica. Vozi se ne samo tamo magistralom vec i vamo od vulkanizera prema gradu, pa od dzamije prema vrbaskom mostu LUDNICA, znaci nisi siguran u autu, a ne biciklisti, vjeruj da niko ne je*e zivu silu. Pa kad razvuce 140 kroz grad treba ga poslati do Zenice da mu pakash razvuku pa malo pametniji da izadju iz kpd kad nisu iz svoje kuce.
Hocel iko Susica nominirati da i njega neko hladnom vodom polije?
jebe..m ti zivot malo prije vidjeh na FB i Avdija Vrsajevic se poljeva pa nek ide sve u helac.Lafo i on zvijezda al stoji mu ona kanta sa vodom jer je on bio stvoren od Alaha za mjesalicu za beton al ode cojek ni kriv ni duzan u fudbalere.
jeste dosadni vise s ovim pederlukom
Gospodin hahahhaha
Pa sto se u januaru na minus 10 ne skinete i ne polijete hladnom vodim,ne kontam kakva je poenta to uraditi na + 30,stvarno svijet ode u ku.ac
evo i je se zalio haj dođte da snimite da nekog prozovam
Halid se cijeli život poliva hladnom vodom ( jer nema tople ) pa nikom ništa.
sto tu vodu ne odnesu malo do africkih zemalja?
hvala ovima za palac dole,nista ne zamjeram,ali to dosta govori o vama samim,sjeticemo se mi te vode,i sjecamo se kad smo istu nosili pod kisom granata,a danas ljudi pokazuju kako se necjeni ono od cega smo 85% ?hvala jos jednom..
ZNAAOOO SAM DA CE PRIHVATIT!
Hahahahaha koji kralj. :))
Ovaj čovjek nikad ne pokazuje emocije... Uvijek isti izraz lica...
Jel se polio specijalnom vodom