Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO SE PRUZA PRILIKA COVJEKU KOJI JE PROSLE GODINE BIO DRUGI, ALI OVE CE OSVOJITI PRVENSTVO I JOS MNOGO TITULA U BUDUCOSTI A NASA MAFIJASKA UPRAVA VICEPRVAKA OTJERA I DOVODI NAM FISEKE I JOVICE NEKAKVE KOJI NAM NI EVROPU NE GARANTUJU. JAD I CEMER STA NAM MAFIJA OD KLUBA RADI.
Oduvjek je Real Madrid bio klub, i on svoje navijace prepozna... a ova danas djeca sto svrsavaju na omalenog balavca messija i svaka fukara navija za barcelonu...smijesno kako se svi loze tim koji dobro igra...ccc HALA MADRID ! Kompleksasi retardirani kvazi navijaci bajselone, hajde malo minuse pucajte...ccc
Biće jopet http://imgon.net/di-J5MM.gif http://imgon.net/di-IF5V.gif
Jok ba minuse... Kepec će vam ko i do sad...
Jeeee!! Taslačenje Real s Smourinhom.... NEPROCJENJIVO!!! Za sve ostalo tu je Master Card.
sigurno ste vi realovci poceli navijat za taj klub kad niko nije znao za njega.. normalno da niste, nego ste vidjeli osvaja, \'vako, \'vako, pa ga zagotivili.. de manite me suplje price da sad raja zato navija za barcelonu.. ima nas koji je volimo zadnjih 16 godina, prema tome STFU!! kakva glupa argumentacija hahaha, tugo moja :D a ovo za smorinja- jupi, jos sezona kuknjave na sudije i sacekusa po parkinzima, blago nama..
sta je reci brate, jesi dobar? mislim psihicki?
ali sta ce tek da radi sljedece sezone.........
to to :D HALA MADRID .
Znaci da cemo ovakvu facu gledati jos nekoliko godina hehe X)
@BiklP Uz Juventus naravno :)
hocemo mourinha u sarajevo, apelujemo na vlasnike i upravu F.K.Sarajeva, dovedite mourinha!
Haloo Hala i ostale ćenife iz Madrida, ohanite malo. Uzet će ove godine frankovci prvenstvo, sasvim dovoljno, jer ipak uloženo je tek pišljivih 250 miliona eura. Prošle godine Kup, ma puna kapa. Dosta im je. A ovaj mali portugalčić će sam odlepršati kada ih Pep, Messi i Barca opet nauče kako se igra nogomet i uzmu ponovo titulu prvaka Evrope.
samo vi farsini kitoljubci koji svršavate na kepenjaru lesija pucajte minuse navijačima reala, ali i vi sami znate da to radite jer znate da je trogodišnja era farse prošla jer farsa dođe i prođe ali real zauvjek ostaje najbolji!!! HALA MADRID
Najveci klub u historiji fudbala, svidjalo se to nekome ili ne.
Šta je ovim današnjim djevojkama. I 13cm im je postalo malo. A ni njih ne znaju dići kako treba. ccc