Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IBRA ce ih unistit sam :D Puta Barca Puta Barca !!!!!!!
Zna levat da mu je klempa ako udari na Barcelonu u polufinalu ili finalu, levat Rouri treba spomenik podici, ali sada kada se Vilanova vratio zna da ga moze pobijediti samo ako ga ubode prstom u oba oka!!!
Nakon demoliranja Milana, kada su miševi podvili rep, vidim opet se pojavljuju. Neka, neka...Drago mi je što su se opet svi sas.r.a.l.i. od Barcelone. Teror se vratio.
e kako ste vi samo mutavi , vi mislite da je ovo tacno?? haha sta mediji nece sve napisat , i naravno pisu sve protiv mourinha zato sto ih frajer hladno ignore sve pa pisu beze ;)
Može poslati sva sabrana djela, no PSG nema šta da traži u susretu protiv FCB.
realovci, vidicemo ko ce se zadnji smijati, a u ligi se vec odavno smijemo ,od 4-5og kola ako se ne varam ;)
Mesi - zlatan 3 : 1 realno
Ronaldo - Zlatan 2:2 realno :))
niti ce to pomoci parisu a niti u polufinalu ili finalu realu ,svi dobro znamo da je to takmicenje rezervisanu za barsu, finale se igra na vembliju terenu gdje je barsa osvojila 2 puta lp, to znaci vembli je barselonin dom nesto kao koljevka fudbala namjenjena za najbolju ekipu na svijetu u zadnjih 10 godina.
Ma barcelona je fushara, izgubit ce oni i bez pomoci Mourinha hahaha HALA MADRID!
bolesni psihopata !
Moze on da salje sta hoce, njima je tri komada primiti kod kuce a u Barseloni da ne pricam :)))
đubre prljavo ne možeš spriječit najjači klu na svijetu poderat ćemo te IZDAJNIČE