Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Scholes izjavljuje da Pogbi fali kvalitetan 'kompanjon' u veznom redu, mogli bi izletiti jos 50-ak miliona u januaru! Onda jos neko u odbrani, pa u napadu i tako nikad kraja! Kad saberemo sta su potrosili u zadnje 3 sezone mogli su napraviti supergalacticose! E moj SAF, gledas li ti ovo?!
ma puno je to para za ikakvog insana
Man. Utd. je dobio jednog Ibrahimovica (takorekuc) dzaba, i to je razlog da se Jose Mourinho upustio u jednu ovakvu avanturu od transfera. Paul Pogbi nije los igrac, on jeste solidan igrac, ali kvalitetom niti blizu, da bi opravdao epitet najskupljeg igraca. Sve preko 45 miliona za Francuza je 'preko' njegove stvarne vrijednisti. Zna to Mourinho dobro, ali Portugalac 'lovi' senzaciju, slavu...
Nije Pogba kriv, klubovi su krivi da placaju toliko.
Juve napravio posao desetljeca...
bolje da su jedan kvalitetan panj kupili, vise koristi bi bilo...