Odbio zajedničku fotografiju
0

Mourinho pod istragom policije zbog udaranja navijača?

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
El Mundo Deportivo prenosi kako je jedan sredovječni muškarac podnio tužbu protiv Josea Mourinha, trenera Ral Madrida, zbog navodnog fizičkog napada na njega…

Mourinho je u četvrtak navečer krenuo s obitelji u šoping u jedan trgovački centar, u pratnji dvojice tjelohranitelja. Osoba koja je tužila portugalskog trenera svjedočila je kako je zatražila zajedničku fotografiju s njime, ''što je Mourinho odbio i udario ga u stražnjicu''.

Muškarac koji je tužio Mourinha tvrdi mu da je tjelohranitelj Realovog trenera uzeo mobitel i bacio ga na pod. Navodno se, opet prema iskazu osobe koja je policiji prijavila Mourinhov fizički napad, razvila žestoka svađa, pa je osoblje trgovačkog centra u kojem se zbio incident pozvalo policiju.

Mourinho je u svom iskazu tvrdio kako nije udario muškarca, već je samo odbio zajedničku fotografiju koju je ovaj nekoliko puta tražio.

U izvještaju se nadalje navodi kako različiti izvori iz Real Madrida insistiraju kako ''The Special One'' nije bio lično uključen u bilo kakav vid agresije. Tvrde kako je njegov tjelohranitelj nekoliko puta dotičnom čovjeku rekao ''neka ih ostavi na miru''. Nakon što ovaj nije odustajao, te je vrijeđao Mourinha, tjelohranitelj ga je odgurnuo…