Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tarix da si ustajao ujutro u 4-5 i gledao Reala, vidio bi ko je broj 10 ;)
@2011: Za vrijeme SP u Africi umrla mu je nana Munevera, što je itekako uticalo na Mesuta...ipak, izdržao je i nastavio! @Sarajevo-IKS: Mesut je imao 25 asistencija prošle sezone...malo to provjerite! Dres sa brojem 10 je itekako zaslužio... Özil ne samo da je igračina, već je i ljudina!
j.e..b.o ti Safet Susic b..o..g.a usta,svu fa.m.il.iju i sve redom.Vise nemogu pogledat clanak na ovoj stranici a da ti to s.r.a..nje ne pises.Ionako je d.e.bil.ci.na frajer nista sa njim necemo postici
http://www.powerplaymanager.com/r305072 predobra menager igra nogomet i hokej, probajte :)
ta če tarix nije mi jasno kako je preživjeo do sada retard pravi bošnjo bukva
najbolji igrac reala
nisam znao da Marija Serifovic igra u Real Madridu
Moze mu dati sta hoce kad popuse od BarKleone svaku tekmu..murinjo siisoo najveca.
prve dvije utakmice na SP-u u Africi strasno odigrao a cim je cuo da je \"zvijezda\" ko se sve interesuje za njega slabije je partije pruzao pratio sam Njemce upravo zbog njeg do kraja da je igrao kao te prve dvije tekme pobijedili bi Spance poigrali bi se s njima steta za njeg...ali je strasan igrac samo da oce se vratiti u te prve dvije tekme i pruzat takve partije tokom karijiere
hala madrid :D
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Msm da ste pogresno informisani na Realovoj stranici je objavljeno da je njegov broj 23. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=250842478262263&set=a.168192393193939.40595.168100269869818&type=1&ref=nf evo mozete i vidjeti ovdje ;)