Nakon poraza
20

Mourinho opet ulazio u protivničku svlačionicu i čestitao igračima Bristola

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Ekipa Bristol Cityja napravila je senzaciju pobjedom protiv Manchester Uniteda u četvrtfinalu Carabao Cupa rezultatom 2:1, a nogometaš ove ekipe Hordur Manusson otkrio je nakon meča da je trener Crvenih đavola Jose Mourinho došao u svlačionicu i čestitao im na pobjedi.

Mourinho je na konferenciji za medije iskoristio činjenicu da nije bilo novinara te je odgovorio na samo jedno pitanje, a nakon toga otišao je u svlačionicu domaće ekipe kako bi im čestitao na pobjedi.

Portugalac se našao u centru skandala koji se desio nakon gradskog derbija protiv Cityja upravo zbog ulaska u protivničku svlačionicu, no ovaj put, problema nije bilo.

"Ušao je u svlačionicu i pohvalio nas. Kazao je da smo sasvim zasluženo upisali pobjedu i poželio nam je sreću u nastavku takmičenja. Ono što je rekao nakon utakmice je samo maska, bio je jako korektan prema nama", rekao je nogometaš Bristola Manusson.

Ekipa Bristol Cityja u polufinalu Carabao Cupa igra protiv Manchester Cityja, dok će se u drugom polufinalnom duelu sastati londonski rivali Arsenal i Chelsea.