Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro ocekujem posudbu kepeca u Dinamo.
Majstori Cazorla je tad igro u Malagi, a ne u Arsenalu :) prvo provjerite informacije koje objavljujete :D
Ubiće vas Srbi, ima da vas svrbi da da da.. ;))
cuj ovoga MODRA BOJA modric institucija mozda je za tebe institucija a inace a sad vam svrbi dolaze pa da vas vidimo onda institucijo mozda u boksu gdje su dva klempotica modric je prvi a ti druGI INSTITUCIJO CUJ INSTITUCIJA A JA BUDALE BRACO.........
Koji si ti pacenik, citas li ti sebe? Idi ba lajkaj si komentar pacenice. Odakle si, iz neke vukojebine izgleda koja nije vidjela drugoga i drugacije. Ausa hajvanu ljakserski
@Modra boja http://www.transfermarkt.com/ pa klikni na Transfers, a potom na Transfers records, pogledaj pod rednim brojem 35. od 50 najvećih trensfera ikada.. Edin Džeko plaćen 37 miliona eura, godišnja plata 9 miliona eura.. Ambasador UNICEF-a , zaštitno lice Adidasa itd.. Modrić je plaćen maksimalno 30 mil. eura i to je upitno, jer su cijenu napuhali hrvatski mediji.. Osim toga što bi mi bili ljubomorni kad je Džeko najbolji strijelac Bundeslige, prvak u Bundesligi, prvak u Engleskoj ligi, daje golove ko na traci.. Jade jadni, pos*rem ti se u taj dolje krš, paćeniče..
MA Real je prevelik zalogaj za mnoge a kamoli luku. Da on izbaci ozila??? I Bolje mu je da je osto u engleskoj tamosnji igraci su mnogo naivniji i ne tako tehnicki jaki.
Skinut koef. 33. Javite mi se na mail i poslat ću vam sljedeću besplatnu informaciju koju dobijem iz Meksika. Radi se o prelazu s većim koeficijentom ili konačnom ishodu utakmice. Ovisi što mi jave. Ništa ne gubite, možete samo dobiti...Mail: [email protected] Ovaj par s kvotom 33 nisam s nikome poslao. Postavljen je kao dokaz da imam provjerene informacije iz Meksika koje mi javljaju dva frenda potpuno besplatno. Drugi vas lažu da plaćaju parove i po 500 eura ali to je čista prevara. Ja ih dobivam svaki tjedan/vikend potpuno besplatno. Neću vam ih prodavati, prvo ću vam se dokazati. MEKSIKANAC.BLOGER.HR
Okanite se vi Luke,Luka je za razliku od vašeg Džeke i sličnih nastupao i nastupat će na EP i SP.A za tako nešto nisam siguran za vas,niti da ćete otići u Brazil na SP!!Kako je bilo lijepo onu večer,kad smo mi izbacili Turke sa EP,a vas Portugal ponovno izbacio u baražu,dvostruko smo se osvetili.Pa vi onda mašite sa Turskim zastavama po Sarajevu :))!!
klockova Lukica ko i moj Edin,ubio se za klupe!
Ja Luku nisam usporedjivao sa Džekom, Džeko je moj zemljak i volim ga.. al uvijek se nađe par de.bila ne samo na ovoj temi nego i inace po svim mogućim klix vijestima da pljuje po nekome zato jer se drugacije zove.. Modrić je institucija i samo slijepac ne vidi koliko on pridonosi momčadi, em u totenhamu kad je bio, em u dinamu em u hrv repki.. Ovaj igrač košta 40 milijuna eura, pa ne bi da je RM maj.mun da dovodi igrača koji ne zna igrati ili da ga totenham pušta za male pare, pa samo ga je dinamo naplatio 20 m eura... A neee odmahh nacionalisti počnu Džeko bolji Džeko ovo Džeko ono..a uopće ne igraju na istoj poziciji i kako se može centar usporedjivati sa klasičnim napadačem poput Džeke??!
MESUT OZIL je ipak najbolji :)
Cuj nacionalizam, pa kako da damo naziv ovom slucaju kad polovina nas bosnja pljuje po Dzeki objasni mi to vrli znalce.Glavni argument vam je vidjet ce te vi jednog suncanog dana Luku kako dobro igra,pa mozda a do tad ...
Potenciram zato sto se ovdje stalno pljuje na kvalitetne igrače a svi znamo zbog čega... NACIONALIZMA MRŠ
ocekujem luku u drugom timu zrinjskog.
Ih bal.ij.ice bal.ij.ice, smirit cete se vi kurt.on.cici vec za mjesec dana, kad vas braca pravoslavci iz.j.eb.u u bulju. Stice vam pencilin u zadnji tren, digli ste se a rahiticari ste najveci. Luka kralju najveci! MMIh bal.ij.ice bal.ij.ice, smirit cete se vi kurt.on.cici vec za mjesec dana, kad vas braca pravoslavci iz.j.eb.u u bulju. Stice vam pencilin u zadnji tren, digli ste se a rahiticari ste najveci. Luka kralju najveci! MI HRVATI!!
Dzeko 9miliona po sezoni a Modric 4,5 to je cinjenicaa a ti mozes lupati modri i vece cifre ,znas da u masti mozes svasta,i ne znam zasto stalno potenciras tu zaradu.