Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ste vidjeli kako je sinoc ispao Manchester ?
Ove bosnje sto jos uvijek mrze portugal zbog toga sto su izbacili bih i ne mogu da predu preko toga , pa lupetaju svakakve gluposti, treba da znaju da ne moraju mrziti i sve drzavljane portugala , bez obzira da li su u pravu ili ne.
koji su tvoji argumenti eriče ?
Prevara od trenera.
Pitaj desetine miliona navijaca Porta, Chelseea ili Intera, je li prevara?
GGMU?
portugalska seljacina, kojoj je uvijek neko drugi kriv, osim njega
Murinjo je naš čovjek , uvijek mu neko drugi smeta za neuspjeh.
Neko ga voli, neko mrzi, al činjenica da je sa Portom uzeo Ligu šampiona, za Guardiolu čisto sumnjam da bi mogao sa takvim timom doći i do četvrtfinala.
Činjenica je da je fudbal veoma napredovao, a Mourinho zapeo u 2010. godini sa svojim prljavim, dosadnim anti-fudbalom. Sjeti se kako je veliki Capelo bio uspijesan, ali kasnije nije mogao ici u korak sa mnogo sofisticiranijim fudbalskim idejama.
A sto se tice Porta i lige prvaka, u to vrijeme su ekipe poput Valencije, Leverkuzena, Porta, Monaca, Deportiva, Leeds Uniteda, Dinamo Kyeva.... igrale polufinala i finala lige prvaka. A sad imas 5-6 super bogatih ekipa koje se vrte u 1/2 finalu lige prvaka. Atletico i Dortmund su malo vratili raznolikost, ali kratko je to trajalo. Vec ove godine ih nema u grupnoj fazi CL.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Njemu svakako ni milijarda ne bi pomogla. Kloc!
za 322 miliona...ja bih napravio ekipu...koja bi razvalila...bracinu fk vrbanjusu...
Čovjek je u pravu, United većinu igrača vuče iz omladinskog pogona kluba, a City, PSG i slični kupuju sve što valja i placaju štopere po 60, 70,80 milona, za napad da ne govorim.