Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace sam navijac Barse, al mislim da Real ove sezone moze doci do finala i osvojiti LS, a predpostavljam da se i doticni na to oslanja, al ako ispadne prije finala onda ce tek imati prblma :)
BALTAZAR-e gdje si ?
U ove priče više ni mala djeca nevjeruju! Cmarinjo je dokazao da je trener za jednu sezonu poslije kojih bjezi, ali nemozes pobijeci iz Reala, tu ces dobiti pedalu kao i mnogi prije tebe... Ostat ces tačno onoliko da sagledaš kako ti Barca rusi tvorevinu i postavlja nove zadace.
misu mali nisu problem pare dobitces otpremninu ali na casillasa ruku neces dizati i dosta si bruko ovaj klub ahhahahaahha odvratni suphino mrs!
Pa ja kad ga je Roman otjerao iz Chelsea 20 miliona funti Mo inkasirao a da je sam otišao u drugi klub nebi dobio ništa. Sada to isto radi i u Realu nebili ga otjerali i po ugovru isplatili.