Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Rekao bih da je Barcelona malo veći favorit od Liverpoola, ali mislim da su šanse 50-50", ....ovakvu glupost samo Mourinho moze izvaliti!!!.....i da, samo se on pitao ko ce osvojiti Zlatnu loptu!!
Ako Liverpool osvoji Liguprvaka i PremijerLigu 100% Sala dobiva Zlatnu loptu .
Sad ce Perez da nastima da Benzema osvoji.. jbg dao je lik 4 gola ))))
koji vam je krc , kakva podmetacina za modrica? pa jel uopste znate da igraci i treneri iznedu sebe biraju? i javno izdu liste ko je za koga. de nemojte bit smijesni ni zavidni. covjek 8mao dovru sezonu i to je to. da se osjenjuje talenat mesi bi osvojio svaku do sada
A Luka Modric ? Hocel biti u konkurenciji ??
Da sam ja Messi, nakon nosonje bi im se kulturno zahvalio i odbio tu obezvrijedjenu nagradu.
Messi je strasan ove sezone, ako koji. slucajem Liverpool uzme ligu i ligu prvaka mogao bi ga Salah zajebat
A Modric? Njega si zaboravio 😂😂😂