Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Muri,razmisljas ko i nas Musemija,a i po strucnosti i uspjesima ste tu negdje!
vraca se u inter ba 100%, ali prvo ce ove godine sa realom osvojiti ligu prvaka
a ja kad prelistam sve portale pogledam klix pa vidim da je idalje katalonija u srcu kao i dnevniku.hr i nikom vise..bljak
sve se lagano sprema za man utd ....izjava fergija da je murinjo moguca najbolja zamjena za njega nakon sto ode u penziju ...ugovor sa nike -om i jednim od najacih proizvodzaca automobila kako bi se pokusao osigurati povratak CR ....
ar si zaboravio da prvo mora izganjati onaj rekord da osvoji ligu prvaka sa tri razlicite ekipe. Poslije mu ga lagano mogu cuclati oni koji misle da nije najbolji.
Kad jose osvoji ligu prvaka sa Madridom (kad - tad će), lagano se vraća u Porto i tu pravi ekipu koja će imati 8-9 reprezentativaca Portugala i onda kad ih uigra u svoj sistem preuzme repku Portugala i krene po trofej evropskog ili svjetskog prvaka...polako on ulazi u selektorske godine!
Nedostaje vam slovo "U" u naslovu !!!