Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Uslijedile su izmjene, povrede, lopta je 'nestajala' i slično. To nije lijepo, ali je protivnik uradio dobar posao.'' Pa mamu ti hinjsku, ako iko ovu igru zna upropastiti onda si to ti, a kasnije se žališ kad drugi to protiv tebe rade?? Karma is a bit*ch Mou !!!!
korpica
"Prošle sezone sam uradio fantastičan posao i podigao igrače na viši nivo od onog ma kojem oni realno mogu biti"... Kakav demagog, hoće da kaže da je ovo što oni igraju ove sezone realno, a prošle je bilo samo do njega. Moron!
Teri u penziju,Ivanović na klupu,Ramires ,Hazard i Kosta na transfer listu!
Samo promeniti trenera, videces drugacije igre. Pa ubio je u pojam Celzi sa parkiranim autobusom u 16ercu.
@.iggy.is.back. Ne branim ga,ali zar nije sa istom ekipom osvojio premijer ligu,zar nije očito da Hazard nije ni sjenka od prošle godine,gledam sinoć Terija dok nije zamjenjen,onaj Mahrez pravio budalu od njega i Azpilikuete!