Uprkos lošoj igri ekipe
1

Mourinho: Moj odnos s klubom je jako dobar

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Nakon dva razočaravajuća rezultata u nizu portugalski trener Real Madrida, Jose Mourinho, tvrdi da nema nikakvih problema između njega i uprave nogometnog kluba.

Real je u 5. kolu grupe D Lige prvaka remizirao kod Manchester Cityja (1-1) uz prilično lošu igru, a proteklog je vikenda poražen u prvenstvu na gostovanju u Sevilli kod Betisa (1-0). I dok se remiju kod Građana može progledati kroz prste, poraz kod Betisa je, barem prema mišljenju mnogih, neoprostiv, te su stoga krenule glasine da je karizmatični Portugalac na izlaznim vratima kluba.

"Ovdje sam i radim svoj trenerski posao kao i posljednjih 10-ak godina. Nema nikakvih problema s upravom kluba, sve je u najboljem redu. Ustvari, trenutno imam jako, jako, jako dobar, apsolutno sjajan odnos s predsjednikom kluba i izvršnim direktorom", rekao je pomalo sarkastično Mourinho koji smatra da se njegov rad treba ocijeniti na kraju sezone, a ne nakon trećine sezone.

"Klub će odlučiti o tome da li je zadovoljan mojim rezultatima ili nije. No, to se može tek na kraju sezone. Možda klub trenutno nije zadovoljan sa mnom i smatra da ima prostora za napredak. Ja o tome ništa ne znam", veli Portugalac koji ne želi govoriti do petka o situaciji o prvenstvu.

"Na pitanje možemo li osvojiti prvenstvo ne želim odgovarati do petka. Ovo je konferencija vezana za Kup kralja, a ne prvenstvo. Ovom prilikom molim sve navijače da budu dobri prema trojici mladih igrača koji će sutra (utorak) zaigrati protiv Alcoyana", zaključio je konferenciju za novinare strateg Kraljevskog kluba.