Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Mourinho je postao dosadan sa tom zlatnom loptom kao i Dodik sa onim da će se BiH raspast :D
E moj Murinjo , polako al sigurno tebe Messi tjera u grob. Brines se vise o njemu nego o svom timu i svojoj familiji
A zasto iz Reala, pa Real je osvojio Primeru, ali je osvojio i Juve Scudeto, i City Premier ligu, zasto ne i neko iz tih timova, a ne samo Reala? I Zlatna lopta jer individualna nagrada, i treba je osvojit onaj ko je individualno bio najbolji i za kog skoro citav svijet vidi da je najbolji.
Cuj samo neko iz Reala i Chelseaja. Ispade Primera na nivou Lige prvaka, jaca od svih ostalih liga...
Postoji samo jedan Ronaldo a to je Ronaldo Luiz Nazario de Lima!!!
@@ Cinjenice Ko je bio najzasluzniji i dao odlucujuce golove i asistencije da ekipa dodje do tamo, jos je zabio nadprosjecan broj golova za jednog veznjaka.. I Barselona je sastavljena od 11 igraca pa se stalno istice Messi koji ima dvojicu najboljih dodavaca. Ja pricam o Messiu a ne o prvacima svijeta. I na kraju da bi nekome rekao da mora znati osnovna pravila o fudbalu moras naravno znati vise o fudbalu od njega. A kakve veze uopste imaju osnovna pravila fudbala sa statitstikama o kojima mi ustvari i raspravljamo.
Nije Sneider no Inter i Holadija, za koje igra još po 11 igrača plus klupa pod broj 1. Kad naučiš osnove i pravila fudbala onda možeš dalje. Pod broj 2, Xavi i Iniesta su u sa ostalim suigračima Španije PRVACI SVIJETA.ba... itd. itd.
Ti ocito nisi gledao el clasico jer je Ronaldo dao odlucujuci gol za osvajanje kupa, prosle sezone za prvenstvo i sada dva gola. Benzema je bio jedino dobar u Lyonu odtada zna samo fulati i isticati svoju skrtost koja cak i veca nego u Ronalda. Messi je jednom uspio protiv Reala preci 4-5 igraca a ti si ubacio rijec redovno. Bolji u svim segmentima igre. Momak ako nisi dosad skontao tvoj voljeni Messi i Ronaldo igraju dvije razlicite pozicije, to znaci na dva razlicita nacina. Joj ovi simpatizeri Messija fakat nemaju pojma o fudbalu jer jedino sto gledaju su Barca i njihov Messi.
Prosi Murinjo, prosi, isto si cigan mrtvi.... jedino tako mozes i uzet (pardon, DOBIT) nagradu za svog ljubimca - ISPROSIT- jer je zasluzeno ne mozes dobiti hhhh
Sneijder 2010 osvojio skoro sve, ligu prvaka domace prvenstvo, kup i bio u finalu svijetskog. Messi ispao u polufinalu lige prvaka, ( pazi sad ) nije zabio nijedan gol na svijetskom, osvojio prvenstvo i kup. Smijesno mu je bilo uopste dati tu nagradu samo zbog svijetskog, a kamoli jos sto nije osvojio ligu prvaka.Ali sto je najveca sramotqa, nije usao ni medju prva tri nominovana igraca. Pogodite ko se tada takodje bunio. Covjek kome je i posao da stiti svoje igrace,
I ovo bi da bude najbolji??? CRy7 iz njegove najbolje sezone u ManU Polufinale CL - http://imgon.net/di-I9RX.gif Finale CL - http://imgon.net/di-VJEU.gif Real, plufinale CL - http://imgon.net/di-TJX9.gif
E jes\' labudovo.ba Lik jednu sezonu odigrao i da bude najbolji. Malo sutra. Đe je sad?
Ja smora i lika! Zajašio na nogu i ne pušća. Ja papanluka i jada.... Ovakvih papaka svijet sporta još ne upozna. E da hoće Messiu još jednu samo radi ovog papanluka.... Zjali i prosi, kumi, moli.... Da sam igrač ili trener iz inata zalizanom ne bi dao glas pa nek pukne. Bouln d\'or, Bouln d\'or, s\'il vous plaît!!!
Kad Messi postigne sve to sto si fino napomenuo u nekom drugom klubu onda opet dodji pa prokomentarisi, i tad ce se i sva ostala raja slozit sa tobom, kao i ja pa nece biti polemike oko najjboljeg igraca svijeta.
Ronaldo se moze ubiti, ali sve dok je Messi ziv,on ce biti iza njega,covjek je jednostavno bolji u svim segmentima igre od Ronalda. Messi zabija sve bitne golove u El Clasicu, kad se lomi rezultat ko prelomi nego Messi, a Ronaldo zabije ono sto mu je servirano, Benzema je mnogo bolji i efikasniji od Ronalda ako cemo realno, samo sto ga Morinjo drzi na klupi da bi Ronaldoispao faca. Uostalom svaki gol Messija je malo remek djelo i jos nesto, kad Ronaldo bude u stanju da smota 4-5 igraca Barcei matira golmana, kao sto to redovno radi Messi Realu,mozda ce onda uci u konkurenciju sa Messijem.
sta planuo i popjenio mourinho ovako??? jel necega svjestan????
WESLEY SNAJDER NAJBOLJI IGRAC EUROPE I SVIJETA 2010.PO SVIM NOGOMETNIM PARAMETRIMA NA OVOM SVIJETU.