Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametan covjek , ti si mu jasno stavio do znanja ko je prvi napadac kupujuci kostu za 40 mil dok je ovaj frajer briljirao proslu sezonu , a i pretproslu isto tako doveli ste djeda etoa i ostavili mrcinu toresa a njega na posudbu sutnuli .. budali bi bilo jasno
Lukaku je crn i to je ejdiuni razlog. Pravda za Lukaku-a!
kako si to uspio ? napisat ejdiuni umjesto jedini ? covjece, imas skila !!!
@Ragnar, je li to furaš Vikings-e? Strava serija zivota mi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Posebni Mou mislim da je ovdje pogrijesio, prodaje Lukakua koji je u usponu u svojoj karijeri, a drzi Torresa koji je u zadnje 3 godine dao mozda 20 ak golova u LP, dovodi Drogbu koji ima samo 36 godina i Costu koji je ljencuga po terenu, no dobro da vidimo da li ce Mou reci u januaru da mu treba napadac, Lukaku je s pravom trazio da bude 1 napadac!
blago machesterima
Još hoće evo i da se Schurlea riješi... Bunkeraš Murinjo izgleda ne treba napadače :)
Opet el njinjo ostaje glavni :D, e žoze, žoze :D
džoker el ninjo :D