Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isprdio si jarane. Mocan si trener, jos mocniji si bio prije i respekt za sve sto si uradio ali isprdio si i sve ces biti losiji. Svoje vrijeme trosis komentarisuci druge ekipe, trenere, klubove, terene pa i doktore umjesto da se skoncentrises na svoju havarisanu ekipu.
@Mrzim negativce, E cuj ne moze ni prismrditi Arsenu haha...taj Arsen je I sam zaboravio kad je zadnji put sta osvojio. Najveca ubleha od trenera.
@Enticer ocito si navijac ovog vjestackog kluba celskija jer da nema abramovica igrali bi u championshipu!a kada Wengera uzimas u usta on je tvorac lijepe igre i samog fudbala sto i jeste a zadnjih godina ne moze da dodje do trofeja jer je danas sve ostalo samo fudbal nije, samo su pare u igri!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
takvi su svi portugalci. govna portugalska
ti si ba glup. peonta je da bi oni osvojili svasta svakako, a on ne bi bez njih i nece. bravo, arsebe, napravio si bekoliko super poteza u dvadeset godina i osvojio kednu titulu i nekoliko kupova. ma bravo. ali si zaradio para, bravo, bravo. retardu jedan.
Daj Jose, ako ti bas nije stalo do para da ti ja dam svoj ziro racun pa uplati meni umjesto da kritikujes sudije.
Mourinho je za Arsena Mourinho. Toliko.
Pa nije Capelo :D
Drag mi je ovaj klub jako i treber je bio pojava ali sada poradi jaro na sebi i na klubu.Ako ne možeš hvala i cao!
trener*btw
Wenger je gospodin čovjek u odnosu na ovog psihopatu. Kratko i jasno.
Koliko vidim Chelsea ovdje ima skroz realne sanse da osvoji trece mjesto i tako ostane na proljece u europskim takmicenjima.
Kmeee, kmeee.. Kako je The Special One postao Cry Baby no.1
On je fakat puk"o....