Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ofsajd se ne gleda u odnosu na ruke, glavu, rame i sl., vec je bitan polozaj noge!
Marca-Madridsko sranje od novina...ocekivano od njih
Uvijek sam govorio da je Pep samo osrednji trener, nije tesko biti vrhunski kad treniras Barsu, medjutim Mou je potvrdio da je strucnjak za svoj posao(skidam mu kapu). Nadam se da ce Inter sacuvati prednost pa se vidimo u finalu... Bayern vs. Inter
Je ofsajd..bez obzira na ovu ruku pikea..pogledaj gdje je militova noga.
pipo ovo nije bio offside, vidi gdje je piqeu ruka!
stavio je abidala da ne bi bila petarda
Sudije nam se vratile za nepravdu prosle godine protiv chealsea, nista drugo: http://i40.tinypic.com/1z1e3o8.png
Ne ide bez Inieste, nema Xavi s kim igrati...a ono je sinoc bilo bez napadaca...Boze sacuvaj kako je Ibrahimovic igrao opasniji Pique bio zadnjih 10 minuta. Ne znam ima jos jedna tekma, ali Barca nema neku klupu...ali kako god Mes que un club!
Sad je on vanzemaljac a Messi se spustio na zemlju. Istina! Jedna mi stvar nije jasna. Pri izjednacenju 1:1 kako su samo dopustili da sneijder sam stoji dok trjica drze milita? Amaterski uradjeno! Ni nalik Barci!
čovjek je stručnjak VANZEMALJSKI