Massimiliano Allegri
0
"Mourinho je jadan!"
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navijam za milan ali alegri ne dipr ba
Allegri nisi ti taj koji može kritikovati Murinja, to ti nije niko reko.
a ti si smijesan, koliko je jaka ta tvoja talijanska liga i kakva su konkurenciju imao ove sezonu u borbi za titulu taj isti mourinho bi uzeo titulu sa chieveom :)
Onaj trener Arsenala je KRETEN i NESPOSOBAN!!!
hahahah on ce govoriti, neces ti balavac jedan nikad osvojiti sto je mourinho osvojio.. LOL on se nasao komentarisati.. a jada boze dragi
lik osvojio scudetto i odmah se digo :D u ligi prvaka ga izbacio tottenham, mourinho ga ponizio. u kupu ispali od palerma. zalostan lik. previse se digao, a zna da iduce sezone nece osvojiti nista ! :)
Nastavak O svojim igračima Allegri je rekao: \'\' Robinho je vrlo smiješan, ali i pametan. Cassano je dobar na neki način. Nesta je vrlo ironičan. Najrazmaženiji? Pato. Flamini je zavodnik, a Ambrosini je najljepši.\'\' Kad jedan balavac daje ovakve komentare i jos u usta uzima najuspjesnijeg trenera svih vremena koji zbog svojih nevjerovatnih uspjeha pati od nesigurnosti . Pogledajte mu samo pricu i vec vidite da je lik retardiran. Mourinjo je za njega mila majka. Bili iko ozbiljan odgovorio na ovakvo pitanje. Ambrosini je najljepsi. Vidjecemo ga jos iduce sezone kad Milan ne osvoji nista i Inter se vrati, pa zbogom. Mourinjo je vec trenerska ikona i postavio nove standarde za trenere sirom svijeta.
\'ta ima josh ???
Spešl jado :) VAMOS BARCA
veliki gospodin, svaka ti čast profesore
nana ti je jadna
zavist valja i zasluziti
Ko je ovaj čovjek? Kolko je trofeja osvojio? 1? Kako se usudjuje staviti u usta Murinja uopce?
Covjek ima pravo na svoje misljenje..otkad moras biti kvalifikovan za takvo nesto ? :O
hahahhahahahhah..divi ovog..kao komentariše Mourinha...hahahahahahhahahahah..kad osvojiš ono šta je on javiš se ok????...hahahhahahahahhahahahahhahah...ne gotivim ni ja MOurinha, ali brate rezultati su tu i wozdra...a ti jedna titulica i kao ofo ono...ma daj...:)
djubrad sa sarajevo-x navijaju za Barcelonu pa poceli i da izmisljaju intervjue, lik uopste ovo nije izjavio, Simici jadni ste vi sa ovakvim urednikom, ovo nije portal ovo je kanta a neki treneri nikad ne bi dosli na naslovne strane da ne spomenu Mourinha
On nije kvalifikovan da komentariše Mourinha, al vi ste svi kvalifikovani da komentarišete sve živo! How yes no!