Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovati medijima je isto kao i j.e.b.a.t.i se za nevinost !
Lazu, lazu :)))
Gdje ces onda, u celzi opet? hahah
Ma cim je klix objavio mora da je istina! :D
Danas na pressu demantovao ovu vijest ;)
http://www.express.co.uk/sport/football/383467/Liverpool-hoping-to-pave-return-for-Real-Madrid-midfielder-Xabi-Alonso
nek ide,pun mi ga je više k..... srozao je ugled reala u svijetu do maksimuma
Jazuk ako ode za Real Madrid, a blago ekipi u koju on ode...
Ti malo na arapskom, malo na engleskom, jesi kralj, svaka ti cast, sve znas.
Šef je maloprije demantovao ovu laž.Seeelam alejk hejteri
koliko je on vec u realu? u tom periodu, tj. na kraju pobjedi barcu dva puta ( refeReeal) i odmah bjezi, hoce da ostane upamcen kao pobjednik hahaha, a sta je sve izgubio prethodnih sezona uhuuu, tj. barca osvojila. vamos smurinjo :D
Veliš smiješne ekipe??? Kada te čovjek čita rek'o bi da je ovaj pajac od trenera prihvatio neku skupinu a.m.a.t.e.r.a., a ne Ronalda i društvo preplaćenih fudbalera. Ne blamiraj se.
finalom i osvajanjem lige prvaka - sa stilom ;)
ja se nadam da ce real zavrsit kao inter
I ja bi bjezao iz te ciganlije. Lik od smijesne ekipe koja ispada u kupu od treceligasa napravio tim koji se suprotstavlja jednoj od najboljih ekipa svih vremena. ove sezone cak i dominirao. Ali dzaba, rulja iz Madrida to ne cijeni. Nadam se da cete iduce sezone propasti u onu osrednjost iz koje vas je izvukao. Pa ni Pellegrini vam nije mogao pomoci prije njega. Dzaba Ronaldo,Ozil i ko sve nije bio i prije njega.
Idemo dalje SPECIAL ONE!