Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko para, toliko muzike, nece za dzaba da se trude, jasno ko dan.
Ako vam se ne igra voz. Koristite rezerve i nek vas deru manji klubovi. Treba i njima dati sansu.
Čitajući komentare ovdje pojedini zaboravljaju da oni imaju pored ovog kupa i FA cup a uz sve to igraju Premier ligu i Ligu šampiona. Ne govore oni to bezveze! Mada što jest, jest mogu ovaj igrati sa drugim timovima k`o kad` imaju ogromne rostere.
Vidi smradova bezobraznih, moraju i mali klubovi nesto zaraditi.
Oni bi da izvode najjače sastave i u ovom takmičenju. Wenger je gospodin za njih dvojicu. Redovno mu igraju klinci i rezerve u tom kupu. Fabregas, dok je igrao u arsenalu, se probio u prvi sastav zbog utakmica u tom kupu, a sad namo kakva je igračina.
jest majstor nije osovjio nista 10 godina
@Lorjen 3 FA kupa u posljednje 4 godine. Navijam za juventus, ali Wenger je gospodin i njega vise postuju u svijetu fudbala zbog njegove filozofije. Lako je Guardioli palamuditi kad je u Barci imao Messija, Xavija i Iniestu, u Bayernu gotovu ekipu, a u City stotine miliona za igrače. Mourinho je za razliku od njega bolji za klasu, ali je kao čovjek dno dna.
Gospodo u Španiju i Portugal pa se borite za ukidanje liga kupa. To što se lozite da osvojite sve trofeje, a ne možete , nije problem ostalih ekipa.
Takmičenje koje se igra 100 godina u Engleskoj i dođe neki debil iz Spanije i on bi da ga ukida. Ako ti se ne sviđa mars nazad u Spaniju.
Liverpool to najbolje radi, oni odma izlete iz svih takmičenja da bi se mogli posvetiti ligi haha
@gitar4 pa Liverpool i igra sa najmladjim sastavom... a i proteklu utakmicu protiv Leicestera su igral8 cak sa 3.golmanom, ostali sa rezervama...
ima tu jedno kratko i jasno rješenje-izgubis tekmu sa drugim sastavom i posvetis se LP I EL..ha ja