Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mourinho: I da uzme naslov, Messi neće biti najveći svih vremena ------------------ DA, TAKO JE
sva sreca pa je tvoje misljenje nebitno :) Ne voli covjek Messija jer mu je u vecini meceva zagorcavao zivot i cesto ga znao zasjeniti (kao strucnjaka). Znao je i on procitati Messijevu igru i cuvati ga, ali sa 4 igraca, pa je Iniesta dobijao prostor (opet Messi odgovoran za to). pa i ja bi ga mrzio :D Pele igrao u predpotopnom nogometu, a Maradona bio vjecito dopingovan, a i fudbal je bio slabiji, igraci bili manje spremni itd. Kad je prosao protiv Engleza ljudi su samo trckarali dok ih je on driblao. Danas bi ga jedan Pepe pojeo, a vjerovatno ne bi ni igrao jer bi pao na doping kontroli. Messija treba porediti sa Ronaldom Limom, a ne sa Peleom ili Maradonom. Ronaldo Lima je bio bolji od obojice starijih igraca. Mourinho svoje podsvjesne frustracije lijeci, a da to i ne zna.
murinjo je BUDALA
Prevod vam je nizaceg
"Messija smatram fantastičnim nogometašem. Njemu nije potreban svjetski naslov da bi bio jedan od najvećih svih vremena". sve zavisi od perspektive, novinari uvijek na najgore okrecu
Nemoj ba Mou uzimati u usta Messia, ako te zanima pronadji pa procitaj sta misle Pele i Maradona o Leu, ali zavidnost je gadna stvar narocito kad je sam imao talenat da igra u 1 Kantonalnoj Ligi u BiH
MA ko si ti k.rcino da to tvrdis.Nisi znao lopte da sutnes,igaro si citav zivot u 3oj ligi,sta se petljas u sve zivo,komplexasu jedan,spusti se malo na zemlju,budaletino.
Hebo ti majmun familiju seljacku,mora li on da bude vazda taj "kapacitet" koji citaviom svijetu treba da soli pamet o fudbalu.Da je poznavalac fudbala,kao igrac bi se dokazao,lako je trenirati klub u koji se uloze stotine miliona eura.Smeta mu Mesi jer je vece ime od njega,jer ga je karao dok je trenirao Real,gu.zio ga u svakoj utakmici,onemogucio mu da se proslavi sa Realom.Sta cu ja sa ogranicenim umovima pricati,hebo t9i on mater sekljacku.
zaboravila ova p*zda turska kako je mesi k*rao ovog portugalskog cigana, kako je bio jedan od najzasluznijih za petardu u guzici ovog uslje i kako su mu messi i barca nabili trajne komplekse jer ga jos boli ona petarda u guzici. naravno da murinjo pljuje jer se zbog messija i barce bas nauzivao u spaniji i nauzimao trofeja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...pa potpuno je čovjek u pravu za Robena!
KAko je bolan u pravu,koliko je Mesi dao golova na prvenstvu,koliko Roben?Mesi odlucio sam dvije utakmice,u 3oj dao dva gola,sam odveo Argentinu u 2 krug. Nego uvijek onima koji zele da su po svaku cijenu u centru paznje,poput Mourinha,smetaju oni najbolji,pa vazda takvima nalaze mane ,nebi li sebe istakli.Mozda mu Mesi ne odgovara,jer ga je g.uzio dok je ovaj trenirao Real,komplexas pakosni. Roben se jeste trudio,jeste brz igrac,ali da je toliko dobro igrao nebi se musicili sa "strasnom" Kostarikom.Kolko ga hvalite ko da je vec 10 golova na prvenstvu dao.Ali samo nek se kontrira Mesiju,na bilo koji nacin,da ne bude dosadno.
...mesi je obican patuljak...a kostarika je strašna repka bila i strašno dobro igrala i rasturila bi brazil ko beba zvečku i meksiko isto...nije holandija protiv njih jedva pobjedila što je loša nego što su te 2 repke trenutno jedne od najboljih na svijetu uz čile i kolumbiju! patuljak može oblizati dupe robbenu i ronaldu :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)