Stao na kraj nagađanjima
12
Mourinho: Higuain ne odlazi iz Reala
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte nama uvaljivati svoje klockaste šljivotrese...mi imamo Maria Gomeza,najboljeg svjetskog centarfora
ETO DZEKI ONDA SANSE POSTO JE I BAJERN TRAZIO HIGUAINA, DZEKO TRCI U BAJERN AKO IKAKO MOZES. BJEZI OD ENGLEZA KOLIKO TE NOGE NOSE
@P.i.p.o jarane psihijatrija pod hitno srecom to su samo rane faze to se da lahko izljecit to ti je samo prijateljski savjet POZDRAV
Ronaldo: \"Kmeee otiso mi pet-sest, kmeee sta ce mi naslovi bez zlatne kopacke, ako mi jos ne daju zlatnu loptu roknu cu se zivota mi... kmeee a steta ovako ja lijep i zgodan te i bogat, kmeeee\"
To se trazi, niste ludi razbijati \"ubitacni trio\" Ronaldo, Higuain, Benzema.. Hala Madrid !!!!!!
http://q.gs/1663782/rafflewinaniphone Prijavite se nagradna igra povodom otvaranja stranice , dodjeljuju dva nova iphone-a Austrijska stranica bazirana oko mobitela , ko voli nek izvoli ha ya :)