Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji kompleks ima od barcelone to nije normalno
misliš za special five?
pep porucio mou da ne podnosi ostavku u relu jer sleijedece godine napusta barcu pa mozda nesto i osvoji
ma p.o.p.u.site vi k.u.r.a.c. meni svi xd
HAHAHAHAHAHAHA e mangupski mu ga spusti!!! Na stranu i Real i Barcelona
Vece su sanse da vi ispadnete u drugu ligu nego da mi ostanmo bez trofeja ove godine :D
SAFET SUŠIĆ - PAPE SELEKTOR BIH
@@Mourinho Djevojčice malena, ja rekoh pritisni dislajk ako želiš da p u š i š ku**c, i ti pritisnula, šta tu ima više da se kaže.
sta kazete na ovom sarkazmu.. Barcelona 8:0 Osasuna ?? mogli bi malo o ovome napisat par recenica a onaj post sto pljujete po Guardijoli pobrisat..
Rado bih vam ga pofamfla ali vi to nemate jer ste cka,pi obojica a narocito ganci portugalski. p.s. od mene naravno palac dole ili kako ti rece dislajk
Jeb**e vam Mou nanulicu ove godine, samo gledajte! P.s. Kome se ne sviđa komentar može komotno i meni i Mourinhu da ga pofamfla, samo prvo pritisnite dislajk kako bi se kvalifikovali.
mislim na onoga sto je sa portom i interom osvojio CL
palac gore za special one-a i cristiana IDOLI,BOGOVI
Dobro je rekao Guardiola...nista vise nece osvojit do kraja sezone...sve Real uzima !
mourinho cigan kao i srbi